Vezeték nélküli töltés technológiával és IP68 minősítéssel érkezik az iPhone 8

HusztiD 2017.06.15. 13:55 iPhone, Pletykák 1 db 506

iphone7waterresistance

A Nikkei új beszámolója arra hivatkozik, hogy az Apple egyik jól ismert gyártója megerősítette, miszerint a következő generációs csúcs iPhone vízálló lesz, ami mellett még a vezeték nélküli töltési funkciót egyaránt megkapja. A Wistron nevét sokan ismerhetjük, ugyanis a Foxconn és Pegatron mellett ők is a telefonok összeszerelésével foglalkoznak.

Ha igazak a mostani hírek, akkor az ősszel megjelenő prémium kategóriás mobil rendelkezik majd ezzel a két hasznos funkcióval. A mezei 7s és 7s Plus modellről egyelőre nem szólnak a hírek, de ezek feltehetően nem részesülnek a teljes vízállóságban, és vezeték nélkül sem lehet őket tölteni.

A tavaly ősszel megjelent iPhone 7 telefonok IP 67 besorolást kaptak, ami hivatalosan azt jelenti, hogy csepp és porálló. Tudjuk jól, hogy ennél jobban bírta a vizes megmérettetéseket az Apple készüléke. Vagy itt van mondjuk a Samsung Galaxy S8, ami már IP68-as minősítést kapott, a hivatalos infók szerint pedig 1,5 méter mélyen egy félórát is kibír anélkül, hogy bármilyen baja lenne. Feltehetően az iPhone 8 szintén az IP 68 minősítést fogja megkapni.

Mivel ez is csak egy újabb pletyka, ezért nem árt óvatosan kezelni a híreket, hiszen semmi sem támasztja alá annak valóságát. Ősszel meglátjuk!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Ironyjakuza - 2017.06.18. 10:10

    “mezei”
    Baszki idáig csak mezei Szifont vásároltunk szted?

Szólj hozzá Te is!