Az Apple bejelentette a WWDC ’17 dátumát

HusztiD 2017.02.17. 13:55 Apple, iOS, macOS 0 db 285

screen-shot-2017-02-16-at-13-51-37

Ilyen még talán nem volt, hogy az Apple hónapokkal a WWDC konferencia előtt jelentse be annak időpontját. Korábban mindig hetekkel előzte meg a bejelentés az eseményt, azonban már most kijelentették, hogy a 2017-es Worldwide Developers Conference június 5 és 9-e között lesz megtartva.

A WWDC mindig a szoftverek körül forgott, így az idei rendezvényen várható, hogy az almások megmutassák az iOS 11, macOS 10.13 első verzióját, valamint egy kis betekintést nyerhetünk a soron következő tvOS és watchOS főverziókba. Egyelőre vajmi keveset tudunk, hogy pontosan milyen újdonságokra számíthatunk az új rendszereket illetően, de reméljük, hogy érdekességekkel lesz tele a konferencia. Már csak azért is, mivel idén 10. évfordulós az iPhone, így bízunk benne, hogy a szoftverek terén egyaránt nagyot dobnak a kaliforniaiak.

A jegyekre egyébként március 27-től lehet lecsapni, tapasztalat alapján pedig az első órában elkapkodják a fejlesztők. Maga a konferencia hagyományt megszakító módon San Joséban, a McEnergy Convention Centerben lesz megtartva.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!