Iovine elárulta, hogy nem csak a zenében érdekelt az Apple

HusztiD 2017.01.19. 17:55 Apple, Apple Music, Kiemelt hírek 0 db 151

Key Speakers At The Apple Worldwide Developers Conference (WWDC)

A Beats felvásárlása óta egyre nagyobb érdeklődést mutat az Apple a zenestreamingelés után. Remek példa erre a bő másfél éve útjára indított Apple Music, amelyért felhasználók milliói fizetnek havi szinten elő. Az almások egyik munkatára, Jimmy Iovine viszont most újabb érdekességeket árult el a Hollywood Reporter számára.

Iovine lényegében elmondta, hogy szeretnének nagyobb teret hódítani az olyan streaming szolgáltatók között, mint a Spotify vagy Pandora, azonban hozzáfűzte, hogy ezen felhasználók jelentős része ingyenesen használja a szolgáltatásokat. Az Apple célja pedig nyilván nem ez a réteg lesz. Ennek kapcsán a kaliforniai vállalat megpróbál kicsit kitűnni a többiek közül és egyéb tartalmakkal előrukkolni.

Tudjuk nagyon jól, hogy az Apple Music-on belül leginkább zenéket hallgathatunk, azonban a vezető állítása szerint tovább nyitnak több dolog felé. Például elárulta, hogy ha egy napon bekopogna hozzájuk a South Park sorozat, akkor nem utasítanák őket vissza azzal a kifogással, hogy ők nem zenészek. Ha úgymond populárisnak találják a kontentet amit kínálnak, akkor miért ne nyitnának felé?

A Hollywood Reporter információi szerint a Vital Signs sorozat lehet az egyik első, amivel az almások belépnek a sorozatok és filmek világába, amiben egyébként Dr. Dre-nek egyaránt szerepe van. No meg az elmúlt évek folyamán megannyi hírt olvashatunk arról, hogy az Apple még inkább beszáll a tv szolgáltatók piacára, de eddig nem igazán jött össze nekik, így reméljük, hogy az idei WWDC-n már több számos újdonságot bejelentenek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!