Kína után az indiai taxizásba is beszállt az Apple

HusztiD 2016.11.25. 10:25 Apple Music, Egyéb, Kiemelt hírek 2 hozzászólás 180

ola

Egy bő fél éve jött a hír, hogy az Apple egymilliárd dollárt fektetett a kínai taxizásban, most pedig arról szólnak a hírek, hogy az indiai Ola szolgáltatóval is egyezséget kötöttek. Mindenekelőtt érdemes tudni, hogy az Ola India egyik legnagyobb Uber riválisa, amely teljesen hasonló elven működik.

A Los Angeles Times információi szerint az almások leginkább az Apple Music népszerűsítése miatt kötöttek egyezséget. Lényegében hasonló ez a 2014-es Ubes és Spotify kapcsolatára, hiszen akkor a két szolgáltató egy olyan alkut között, ami által a legtöbb Uber sofőrnél lejátszhattuk saját Spotify zenetárunkat.

Most valami hasonló dolog történt, azonban az információk szerint sokkal több mindenre használhatják a felhasználók. A legtöbb kocsiban lesz egy tablet, ahol az Apple Music-on belül nem csak a zeneszámok között válogathatunk, de akár videókat nézhetünk, vagy akár ebook-okat is olvashatunk az utazásunk során.

Nagyon jó kezdeményezés ez. Ha megnézzük, akkor India lakosságára való tekintettel sokan igénybe vehetik az Apple szolgáltatását, azonban nyilván az lenne a legjobb, ha nem csak itt, hanem más országokban egyaránt lennének hasonló kezdeményezések.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. g - 2016.11.25. 20:16

    Azt jön a sárga fekete pepita iPhone :)

  2. Jobbmintte - 2016.12.02. 11:33

    Már csak über kéne vissza. 1x sem ültem taxiba amióta betiltották.

Szólj hozzá Te is!