Sebességteszt: iPhone 7 Plus vs Google Pixel XL

HusztiD 2016.10.28. 15:55 iPhone, Videók 1 db 824

iphone-7-plus-google-pixel

Mint azt már megszokhattuk, a PhoneBuff csapata újabb sebességteszt videóval állt elő, melyben a két aktuális csúcsmodellt, az iPhone 7 Pluszt és a Google Pixel XL-t hasonlítják össze. A korábbi felmérésekből kiderült, hogy az iPhone 7 egyszerűen beelőzhetetlen, így jogos a kérdés, hogy vajon a Pixel képes-e túlszárnyalni az almás készüléket?

Segítünk: nem. A sebességmérés a már jól megszokott tematikán alapul. Elindítják az órát, majd az alap alkalmazásokon kívül harmadik fél által gyártott programokat és játékokat egyaránt lefuttatnak. A videóból láthatjuk, hogy jól indult a Pixel, azonban mikor egyéb alkalmazásokat indítottak el, mint a Photoshop vagy Lapse it, akkor igencsak lemaradt. És mi a végeredmény? Az iPhone 7 Plus szűk másfél perc alatt futotta le az első kört, míg a másodikat kettő alatt. Ezzel szemben a Pixelnél csaknem kettő, illetve három percről beszélünk.

Általános dolgok ezek, illetve normál használat mellett egy-egy alkalmazásnál nem igen lesz észrevehető a különbség, de ha göngyölítve nézzük azokat, akkor bizony az Apple telefonja a nyerő.

Az érdemi rész 1:35-től kezdődik, előtte reklám van, így érdemes beletekerni. A videóért köszönet Adrián nevű olvasónknak!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Krisz - 2016.10.28. 16:16

    Hat igen de ez csak azert van mert a droid meg mindig rosszul kezeli a ramot.
    Talan ha 32gb ram lenne az android alatt 2000mhz akkor megverne

Szólj hozzá Te is!