Mégsem hozza a korábbi évek statisztikáit az iPhone 7?!

HusztiD 2016.10.24. 13:55 iPhone 0 db 213

apple-iphone-7-plus-640x360

A Bank of America egy eléggé érdekes statisztikát osztott meg az elmúlt napok folyamán, melyben úgymond az iPhone 7 eladásairól tudhattunk meg új dolgokat. Bizonyos időközönként mindig készül hasonló felmérés, az alábbi diagramon pedig az Apple készülékeinek a piacra dobásától követően olvashatjuk le az adatokat.

A bank elemzői szerint a szeptember folyamán megjelent hetes modell nem igazán vonzotta a vásárlókat, hiszen ahogy látszik, nem volt nagy hatással a piacra. Legalábbis a Bank of America ügyfeleire nem, hiszen kevesebbet költöttek szeptember folyamán tech termékekre, mint az ezt megelőző években. Mindenesetre érződött, hogy az almások kiadták legújabb telefonjaikat, azonban szemmel látható, hogy jelenleg koránt sincs akkora hatással a piacra, mint mondjuk az iPhone 6 idejében.

bank-of-america-retail-spending-iphone

Nem mellesleg érdemes a Samsung Galaxy Note 7-et egyaránt felhozni, hiszen mint tudjuk, a Samsung hivatalosan megszüntette azok gyártását. Ez szintén hatással volt a piacra, de úgy tűnik, hogy idén szeptemberben jóval kevesebbet költöttek a Bank of America ügyfelei tech termékekre, mint az elmúlt évek folyamán.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!