Megérkeztek az első iPhone 7 review videók!

HusztiD 2016.09.14. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek, Videók 5 hozzászólás 2 282

iphone7-fb

Tegnap délután/este folyamán szépen lassan elkezdtek felbukkanni a nagyobb tech oldalak beszámolói az új iPhone 7 modelljeiről. Úgy gondoltuk, hogy kivárjuk a reggelt, hiszen addigra úgyis több videó kerül fel a jól ismert videómegosztóra, így mindenki megcsodálhatja a telefonokat, valamint meghallgathatja, hogy mik a szakértők véleményei az új készülékekről.

Minden oldal egy-egy modellt kapott az Apple-től: egy kozmoszfekete iPhone 7 és egy fekete 7 Pluszt. Érdemes mindegyik videót megnézni, hiszen mindegyikben más és más erősségekre és gyengeségekre hívják fel a figyelmet a szakértők. Valamint érdemes azt is megemlíteni, hogy a Wall Street Journal munkatársa magával az iPhone 7 Plusszal rögzítette az egész videót, amely egyszerűen gyönyörűen néz ki. Ha nem hívják fel a figyelmet rá, akkor talán sokan észre sem vesszük a különbséget.

De mégis mit dicsérnek? Egyértelmű, hogy az új kamerarendszer és az A10-es processzor viszi a prímet, azonban a másik oldalon a jack hiányát és a megmaradt dizájnt hozzák fel. További rossz hír, hogy aki a kozmoszfekete telefonra vágyik, annak igencsak meggyűlik majd a baja. Igazi ujjlenyomat mágnes a telefon, de talán még ez a kisebb gond. Sok helyen felhívják rá a figyelmet, hogy könnyen karcolódnak, valamint ha alaposan megnézitek a videókat, akkor látszanak az apróbb hajszálkarcok. Ha pedig azt nézzük, akkor az újságírók nagyjából egy hete nyomkodhatják a telefonokat, ahhoz képest pedig meglehetősen könnyen karcolódik a fényes felület.

airpods1

Sok esetben szó esik az új AirPods vezeték nélküli fülesekről, de erről igencsak megoszlanak a vélemények. Sokan szeretik, mivel igencsak praktikus, de több beszámoló szerint ezzel együtt zavaró is egyben. Itt leginkább a gombok hiányát hozták fel negatívumként: ha hangerőt akarsz szabályozni, vagy éppen meg szeretnéd állítani a zenét, akkor nem tudod azt a fülesről vezérelni. Vagy kiveszed a zsebedből a telefonod és ott  hajtod végre ezeket a műveleteket, vagy egy érintéssel előhívod Siri-t és elmondod neki, amit szeretnél.

Nem húzzuk tovább a szót, jöjjenek a beszámolók:

The Verge

Engadget

Wall Street Journal

Mashable

TechCrunch

MobileSyrup

CNET

Wired

Mit gondoltok az eddig látottak és hallottak alapján? Fekete vagy kozmoszfekete, ti melyiket választanátok és miért, vagy miért nem?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

5 hozzászólás

 1. Jag - 2016.09.14. 10:46

  Én eddig azt hittem, hogy a füles ami jár hozzá az nem jac véggel jön :( kapják be az átalakitót …

  • HusztiD - 2016.09.14. 11:46

   A füles az Lightning-os lesz, viszont pluszba kapsz egy átalakítót arra az esetre, ha jackes fülest használnál.

 2. Attila - 2016.09.14. 12:33

  Érdekelne hogy az Iphone7-be is van megmarad a 3d Touch mint a 6s-be? :)

 3. Patrik - 2016.09.14. 17:26

  Persze hogy benne van. Nem lett volna értelme nem beletenni :)

 4. Aslan - 2016.09.14. 19:31

  A videòkat végig nézve örülök hogy a matt feketét rendeltem…
  Szép a kozmosz fekete nagyon de iszonyat kényes…

Szólj hozzá Te is!