A Target szerint az Apple a felelős a csökkenő forgalomért

HusztiD 2016.08.25. 12:40 Apple, Egyéb 1 db 198

target-dusk-exterior-copy

Az Amerika szerte jól ismert Target áruházlánc szerint részben az Apple felelős azért, amiért negyedéves szinten visszaestek az elektronikai kütyük iránti keresletek. A Yahoo Finance beszámolója szerint a Targetnél éves szinten 20 százalék visszaesés figyelhető meg az elektronikai eszközöknél.

Nem csoda, hogy itt is csökkentek az almások, hiszen ha megnézzük az utóbbi negyedévek beszámolóit, akkor láthatjuk hogy globálisan csökkentek az Apple készülékek iránti keresletek. Ezt a Target egyaránt megérzi, ahol szintén árulnak almás termékeket. Elvileg az üzletlánc megpróbál az Apple-lel szorosan együtt dolgozni annak érdekében, hogy tovább növeljék az eladásokat. A Yahoo szerint viszont az Apple-nek sokkal inkább a saját csatornáira kellene figyelnie, hiszen ott sokkal nagyobb a haszonkulccsal rendelkeznek.

A Target üzletekben mindenféle termék megtalálható, kezdve az iPhone-tól az Apple Watch-on át az Apple TV-ig, amik mellé még Beats kiegészítőket szintén vásárolhatnak az emberek. Sajnos azonban Mac gépek nem találhatóak meg a kínálatban, viszont 2014 októbere óta itt is lehet az Apple Pay-jel fizetni a Target saját alkalmazásán belül.

Az a baj, ha az Apple eladásai globálisan csökkennek, akkor nem lesz egy olyan áruház sem, ami ne érezné meg a visszaesést. Reméljük, hogy az idei év hátralévő részében nagyszerű termékek mutatkoznak be (pl. iPhone 7, Apple Watch 2 és az új Touch ID-val szerelt MacBook Pro modellek), amik által ismételten megemelik az eladásokat.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Sagara - 2016.08.25. 23:10

    Abszolút bekaphatja a Apple már nagyon régóta.
    Én konkrétan iPhone-t is csak azert veszek, mert nagyon szeretem az iOS-t.
    Mar rég egy csomó felső kategóriás telefon vízálló, es szebbnél szebb kijelzők vannak benne.
    Es most letojom hogy HD felett mar nem lehet látni semmit, de egy dolgot igen.
    Nézzétek mar meg a Samsung Galaxy Edge kijelöljét, annyira durván több szín van benne…
    Csicska Apple var, majd jövőre lesz lehet csak Oled, most legyen inkább vékonyabb.

    Mac meg egy gyalázatt, hogy tényleg több év óta semmi ár változás ne lett volna, es irdatlan pénzt kérnek el egy halom sz*rért…
    Várom mar amikor befektetők, részvényesek, elemzők es meg több nagyobb újság is kezdje mar el bombázni, hogy az eladások egy nagyon alacsony szintre menjen, hátha akkor felébrednek mar, hogy egy 0 amit nyújtanak.

Szólj hozzá Te is!