Megérkeztek az ötödik béta szoftverek

HusztiD 2016.08.10. 09:55 iOS, Kiemelt hírek, OS X 0 db 273

screen-shot-2016-06-22-at-10-59-31-am

Némileg szokatlan dolgot csinált az Apple, hiszen a negyedik béta szoftverek után kerek egy héttel adták ki az ötödiket. Az elmúlt időszakban már megszokhattuk, hogy kéthetente kapunk új rendszereket, de az almások a tegnap esti órákban megleptek minket a legújabbakkal.

Mindösszesen egy hét telt el az előző megjelenés óta, így nem sok újdonságot kaptunk a legújabb rendszerekben. A macOS Sierra, watchOS 3 és a tvOS 10 triójánál egyelőre nem ismert a leírás, így vélhetően csupán kisebb hibajavítások és teljesítménybéli különbségek terén javítottak egy kicsit.

Ha pedig az iOS 10-ről beszélünk, akkor ott csupán apróbb újdonságokat pakoltak a szoftverbe a programozók. Kaptunk új képernyő zárolási hangot, ugyanakkor hangosabbak lettek a billentyűzet hangjai, valamint sötétebb lett a háttér a widgeteknél. Külön jó hír, hogy újraindítás után az App Store-ban nem kell beírnunk a jelszót, ha le szeretnénk tölteni valamit, hanem már azonnal vásárolhatunk a Touch ID által.

Külön jó hír, hogy az egy héttel ezelőtt megjelent szoftvereket a publikus béta tesztben résztvevők számára egyaránt elérhetővé tette az Apple.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!