Ming-Chi Kuo: minden tekintetben jobb lesz a második generációs Apple Watch

HusztiD 2016.08.09. 09:55 Apple Watch, Kiemelt hírek 0 db 332

38mm-apple-watch-sport-1 (1)

Viszonylag rég hallatott magáról a KGI hírhedt elemzője, Ming-Chi Kuo, hiszen legutóbb még hónapokkal ezelőtt latolgatta, hogy milyen lehet az iPhone 7. Kedvenc elemzőnk ezúttal az Apple Watch 2-t illetően tippelt, amely elvileg az idei év folyamán, valószínűleg az iPhonhe 7-el karöltve kerül piacra.

Kuo szerint a második generációs óra már GPS-szel és barometerrel lesz felvértezve, ami mellett sokkalta vízállóbb lehet, mint a jelenleg piacon lévő modellek. Elvileg új SoC chipet kap az óra, ami azt eredményezi, hogy sokkalta jobb, gyorsabb teljesítményre lesz képes. A szakértő ezek mellett úgy hiszi, hogy a dizájn az ugyanaz marad, azonban nem kizárt, hogy némileg vékonyabb lesz az óra.

Az elemzőnk úgy számol, hogy az Apple Watch-ra szintén hasonló frissítési ciklus vár, mint az iPhone modellekre: minden második évben jön az S modell. Ergo a dizájn ugyanaz marad, viszont jelentős teljesítménybéli különbségekre számíthatunk. Kuo szerint az Apple Watch 3 lesz az első óra, amely jelentős külső és belső változásokon fog átesni.

Ha pedig az árakról esik szó, akkor esélyes, hogy a második generációs készülék megjelenésével nagyjából 100 dollárt csökkenek a jelenleg piacon lévő modellek. Ennek kapcsán pedig több ember számára lehet elérhető az Apple Watch, hiszen sokaknak még így is drágák a belépőszintűnek számító Sport modellek.

Végezetül pedig Kuo megosztotta, hogy szerinte idén érkezik az óra, azonban hogy mikor, azt pontosan nem tippelte meg. Feltehetően erre nem kell sokat várni, hiszen a szeptemberi iPhone eventen egyaránt lehullhat a lepel az új Apple Watch modellekről az iPhone mellett.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!