Októberben lesz az Apple és Samsung per következő fordulója

HusztiD 2016.07.28. 11:57 Apple, Egyéb 0 db 171

supreme-court-building

Lassan már a könyökünkön jön ki az Apple vs Samsung téma, hiszen bizonyos időközönként mindig felhozódik valamilyen ügy kapcsán a két rivális neve. Ezúttal a legfelsőbb bíróság jelentette be, hogy a következő tárgyalás október 11-én lesz esedékes, amikor pontot tehetnek a már régóta húzódó pereskedés végére.

Az információk szerint a következő tárgyalás során két olyan szabadalomról lesz szó, amelyet a Samsung állítólagosan megszegett. Ennek kapcsán tavaly decemberben úgy tűnt, hogy pont került az ügy végére, ugyanis ekkor 548 millió dollárt fizetett a Dél-koreai vállalat az almások részére. Természetesen ezt követően újra fellebbezett a Samu, hiszen azt állították hogy a bíró hibázott, aki nem adott megfelelő tájékoztatást az esküdtszéknek, ugyanakkor szintén kifogásolták, hogy irgalmatlanul nagy pénzmennyiséget kellett emiatt fizetniük.

Mivel már nagyon régóta húzódnak ezek a pereskedések, így feltehetően nem október 11-e lesz az a nap, mikor a két fél végérvényesen elássa a csatabárdot. Mindenesetre három hónap múlva újra beszámolunk arról, hogy végül mi történik a legújabb tárgyalás alkalmával.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!