Szoftverdömping az Apple-től

HusztiD 2016.07.19. 09:55 iOS, Kiemelt hírek, OS X 0 db 402

apple-13-inch-retina-macbook-pro1

Tegnap este folyamán az Apple mindent kiadott szoftver téren, amit csak lehetett. Először megérkezett az iOS 9.3.3, OS X 10.11.6, tvOS 9.2.2 és a watchOS 2.2.2 végleges kiadása, majd kaptunk újabb bétákat egyaránt. Az első csokrot az átlagfelhasználóknak szánták a kaliforniaiak, melyek csupán kisebb hibajavításokat és minimális teljesítménybeli változásokat hoztak, míg a másodikat a fejlesztők számára tették elérhetővé.

A bétákból az Apple kiadta a harmadik változatokat, melyek kisebb újdonságokat hoztak. iOS 10 téren rengeteg apróságot kaptunk, mint például a Taptic feedback visszajelzését akkor, amikor a telefon automatikusan lezárja a képernyőt. Az elkövetkezendő napok folyamán biztos többet fogunk még hallani erről, hiszen kell egy kis idő, mire a fejlesztők kiismerik az új funkciókat.

watchOS 3 és tvOS 10 kapcsán szintén vannak kisebb újdonságok. Előbbinél frissült az Activity, az Apple Pay és az Értesítések egyaránt, míg másodiknál leginkább a zene alkalmazásra gyúrtak rá a kaliforniaiak. Ami pedig a macOS Sierrát illeti, itt szintén kisebb változások történtek az előző verzióhoz képest, s hamarosan erről is kapunk bővebb infókat.

Az átlagfelhasználók számára kiadott rendszereket a már jól megszokott módon tölthetitek le, míg a legújabb béták egyelőre csak a fejlesztők számára érhetőek el.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!