Hasznos újdonságokat kapott a Dropbox

HusztiD 2016.06.28. 13:56 Programok 0 db 508

dropbox-ios-app

A Dropbox nem olyan régen frissítette a mobil eszközökre szánt alkalmazását amivel együtt az asztali gépekre szánt kliens egyaránt felpezsdült. Az újdonságok leginkább a produktív eszközökre terjednek ki, illetve a kamerafeltöltések kapcsán is van némi újdonság. Na de vegyük szépen sorjába, hogy mik történtek a felhő alapú szolgáltatással.

Az első, hogy megjelent a szkennelhető dokumentumok funkció. Talán nem kell róla mesélni, hogy mire képes, így ha rendelkeztek egy olyan dokumentummal, ami feltétlenül fontos, akkor pillanatok alatt elkészíthetitek annak a szkennelt változatát és máris felrakhatjátok a felhőbe. Másik újdonság, hogy mostantól az alkalmazáson belül létrehozhatunk Microsoft Office dokumentumokat, amivel sokkal felhasználóbarátibbá tették a dolgokat. Nem kell külön alkalmazás, itt is bárki létre tud hozni egy-egy fájlt, majd szerkeszteni tudja, ha úgy akarja.

Az iOS alkalmazásban változott kicsit a feltöltési mód. Ezentúl az alul lévő nagy plusz jellel tölthetünk fel képeket a felhőbe. Aki használta már a Dropboxot, annak elsőre szokatlan lesz, viszont hamar át lehet állni rá. Végezetül bemutatkozott a Version History funkció, ami által egy-egy dokumentumot visszaállíthatunk egy korábbi állapotba. Ez akkor lehet jó, hogy ha mondjuk szerkesztettünk egy Excel fájlt, de valamit elrontottunk és vissza szeretnénk hozni az egy hónappal ezelőtti állapotot. Ezentúl erre is lehetőségünk lesz.

A Dropbox ingyenesen letölthető az App Store-ból.

Dropbox: Cloud & Photo Storage (AppStore Link) Dropbox: Cloud & Photo Storage
Fejlesztő: Dropbox, Inc.

Besorolás: 4+4.72603

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!