Már javában készülnek az OLED panelek

HusztiD 2016.05.25. 09:55 Egyéb, iPhone, Kiemelt hírek 3 hozzászólás 429

iphoneconceptimage

Hónapok, ha csak nem évek óta hallhatunk az OLED kijelzőkről, ugyanis a piac már egy jó ideje arra vár, hogy az Apple is áttérjen a jelenleg nagy előszeretettel használt LCD kijelzőiről. Korábban olvashattunk különféle pletykákat ezzel kapcsolatosan, azonban az ellátási láncból származó hivatalos információk szerint immáron javában készülnek az új panelek.

Az történt ezúttal, hogy az Applied Materials megejtette a legutóbbi negyedéves pénzügyi konferenciáját, ahol nagyon érdekes dolgokat árult el a CEO, Gary Dickerson. A vállalat fejese konkrétan nem emelte ki az Apple-t, de annyit elmondott a közönség számára, hogy már javában folynak a gyártási folyamatok egy olyan partnerük számára, aki vezető szerepet tölt be a mobil piacon.

A Bloomberg erre a kijelentésre rögtön rákapott, s lényegében elmondták, hogy ez egyfajta bizonyítékként szolgál arra, hogy a 2017-es iPhone modellek már OLED kijelzővel lesznek felvértezve. És miért csak a jövő évi telefonok? Azért, mert Gary elmondása szerint hónapokba telik átállítani a gépeket, így az idei telefon már kimarad a jóból, hiszen (feltehetően) nem tudnának olyan mennyiségben legyártani kijelzőket, amilyenben az Apple igényelné.

Mi pedig nagyon kíváncsian várjuk, hogy mit rejt számunkra a jövő. Nem olyan régen Tim Cook egy interjúban elmondta, hogy nagyon izgatott afelől, amit a közeljövőben bemutatnak az iPhone-t érintően. Hogy ezzel az idei avagy a jövő évi modellekre gondolt, azt nem tudni, de feltehetően idén sem lesz okunk panaszkodni, s remélhetően több hasznos újdonságot kapunk a kaliforniaiaktól.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

 1. Alnus - 2016.05.25. 10:05

  Már vizionálom a marketing gépezetet. (Több éves technológia ez a kijelző )
  ” egy csodálatos új technológia, felhasználóink élményét növeljük, fantasztikus új víziókat valósítuni meg, szép új világ….

 2. H@m! - 2016.05.26. 07:45

  Lehet én vagyok maradi. De nekem semmi bajom az iphonekban használt kijelzökkel.

 3. Lacika54 - 2016.05.26. 11:59

  A kijelzővel semmi baj, az üzemeltetésére használt akkuenergiával viszont igen mert az új kijelzők sem jobbak csak feleannyi energia kell hozzá……a többit tudod…..

Szólj hozzá Te is!