Mozgásra fel, itt a jó idő!

HusztiD 2016.05.02. 17:57 iDoki, iPhone, Kiegészítők, Kiemelt hírek 0 db 340

maxresdefault

Lassan, de közeledik a jó idő, így egyre népszerűbbé válnak az olyan szabadtéri sportok, mint a futás vagy a biciklizés. Bizonyára többen vagytok, akik az utóbbi hetek folyamán már kimozdultatok, hiszen egy kis mozgás mindenkinek jót tesz. Sőt, az is biztos, hogy sokatok találkozott azzal a problémával, hogy nem talál megfelelő kiegészítőt a telefonjához.

Személy szerint én korábban már több kiegészítőt vettem a telefonomhoz, de idővel mindet cserélnem kellett. Az iPhone 5/5s érában vettem egy futótokot, amit a telefonokkal együtt cserélnem kellett mikor megérkezett az iPhone 6. Kissé macerás ez a megoldás, de kevés olyan termék van, amit kompromisszumok nélkül használhatunk. Az iDoki jóvoltából lehetőségünk volt kipróbálni az Allsop ClickGo termékeket, amit egyenesen szerettünk, mivel egészen sokoldalúak.

Összesen négy termék van az Allsop kínálatában: sport armband, sport belt, bike and stroller mount és strap belt clip. A legelső termék egy karpántot, a második egy övpántot, a harmadik egy bringára szerelhető kiegészítőt, illetve az utolsó egy övre csatolható egszéget rejt magában. És mi a nagyszerű a ClickGo termékeiben? Az, hogy rendelkezzünk bármelyik kiegészítővel, mindegyik kompatibilis a másikkal a ClickGo rendszernek köszönhetően.

maxresdefault1

Jó hír, hogy a tok három méretben elérhető, amivel egy iPhone SE (5,2″), iPhone 6s (5,7″) vagy akár 6s Plust (6,3″) is belerakhatunk. Itt érdemes megjegyezni, hogy nem csak az Apple, de egyéb gyártók telefonjával egyaránt kompatibilis. Hihetnénk azt, hogy ez tulajdonképpen egy rossz dolog, hiszen csúszkálni fog a tokban a telefon, de mégsem. Tökéletesen beleillik, nem fog minket zavarni arra a kis időre, amíg használjuk. Nem mellesleg vízálló. Ha az övpántra fáj a fogunk, akkor külön jó hír, hogy magán az övön van egy kisebb zseb, amibe iratokat és egy kulcsot is elrejthetünk – tehát a legfontosabb dolgokat.

ClickGo Sport Armband 5.2″: 9990 forint.

ClickGo Sport Armband 5.7″: 9990 forint.

ClickGo Sport Belt 5.7″: 9990 forint.

ClickGo Sport Belt 6.3″: 11990 forint.

ClickGo Bike and Stroller Mount 5.7″: 7990 forint.

ClickGo Bike and Stroller Mount 6.3″: 9990 forint.

ClickGo Strap Belt Clip 5.7″: 9990 forint.

ClickGo Strap Belt Clip 6.3″: 11990 forint

Az Allsop termékeit egyenesen az iDokitól szerezhetitek be akiket Budán a Budagyöngyében, Pesten a Báthory utcában találhattok meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!