Megérkeztek az új MacBook modellek!

HusztiD 2016.04.19. 18:35 Mac 1 db 765

macbook-laptop

Pont egy pár órája posztoltunk ki egy pletykát, amely szerint leghamarabb júliusban érkezhetnek a 2016-os MacBook modellek, erre az történt, hogy az Apple meglepett bennünket, mint derült égből a villámcsapás. Az új gépek mellett kaptunk egy apró MacBook Air frissítést egyaránt, azonban itt csupán annyi történt, hogy a 13 colos készülékeket alapból 8 GB memóriával kínálja az Apple, akárcsak az új mezei MacBook laptopokat.

Ami viszont ennél nagyobb volumenű, az az új MacBook. Az első szembetűnő különbség, hogy itt is megjelent a rozéarany szín. Maga a noti ugyanúgy néz ki, mint a tavaly kiadott testvére, némileg combosabb kiadásban. A hivatalos információk szerint az üzemidő nőtt egy órával, miközben a méretek ugyanazok maradtak.

Természetesen bemutatkoztak az Intel hatodik generációs Core M processzorai, így az új masinákat 1,1 vagy 1,2 GHz-es konfigurációban rendelhetjük meg. Elvileg 25 százalékkal nőtt a grafikus teljesítmény egyaránt, ami mindenféleképpen fontos ennél a modellnél, azonban sajnos még mindig egyetlen egy darab USB C port található meg rajta.

Az alap konfiguráció 470 ezer forintba kerül, míg a 512 GB SSD-vel szerelt változatért már 580 ezeret kell leperkálni. További részleteket az Apple oldalán találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Torosa - 2016.04.20. 09:13

    Jónak ígérkezik csak nagyon drága is. Egyszer lehet veszek de pár évig gyűjteni kell rá mert nem mindenki teheti meg hogy hopp megveszem.

Szólj hozzá Te is!