Újabb iPhone feltörésére köteleznék az Apple-t

HusztiD 2016.04.05. 13:30 iPhone 3 hozzászólás 387

iphone-passcode

Az amerikai Igazságügyi Minisztérium úgyszintén választás elé állította az Apple-t, hiszen arra köteleznék őket, hogy törjék fel egy telefonjukat. Az előző hét alkalmával már olvashattunk hasonlóról, hiszen ekkor az FBI működött közre egy gyilkossági ügy kapcsán, azonban most egy brooklyni kábítószer ügyben szólították fel az almásokat.

Nagyon nem kedvez a helyzet most az Apple-nek, ugyanis mint láthatjuk, elég volt egy olyan ügy arra, hogy abból továbbiak kerekedjenek ki. A minisztérium két hetet adott a kaliforniaiak számára, hogy törjék fel azt az iPhone-t, amelyet egy kábítószeres ügyben használt a gyanúsított.

Természetesen az almások ezúttal sem hagyják magukat, így érdemes lesz kivárni ezt a két hetet, hogy mi lesz az ügy kimenetele. Még az sem kizárt, hogy az FBI ezen eset kapcsán is készségesen felajánlja a segítségét, hiszen egy izraeli partnerük által sikerült feltörniük az Apple titkosítását.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Krisz - 2016.04.05. 14:27

    Meg 1darabug.
    De ha rajonnek hogy holtorik fol….utana megvaltoztatjak a kodot abban biztos vagyok.
    Utana fbi ismet csak vakarozhat

  2. Alnus - 2016.04.05. 18:25

    Krisz-irigyellek, irigylem a gyermeki naivságod

  3. Bigyo - 2016.04.06. 05:22

    Osszefoglalva mennyire bena az amcsi igazsagszolgaltatas. El tudnak kapni egy rosszfiut, de nem tudjak kilesni a kodjat vagy enyhe kenyszeritessel a touchID aktivalni. Nem vagon a dolgot. Mi ebben olyan nehez? En ezt viccesnek tartom.

Szólj hozzá Te is!