Nagyszerű háttérképekkel hívja fel az újrahasznosításra a figyelmet az Apple

HusztiD 2016.03.24. 13:30 iPhone 0 db 530

screen-shot-2016-03-23-at-10-44-52

A hét elején a Let Us Loop You In event berkein belül már szó esett az újrahasznosításról. Lisa Jackson mesélt, hogy miként óvja meg korunk egyik legnagyobb tech vállalata a környezetet, illetve egyaránt láthattunk remekre szabott újrahasznosítási videót ezzel kapcsolatosan Liam-ről, a robotról.

Ezúttal az Apple köszönöm, hogy újrahasznosítasz aloldalán hívja fel a felhasználók figyelmét. Röviden leírják, hogy az újrahasznosítás által készülékeinknek egy újabb esélyt adnak, illetve ha már nincs olyan állapotban az eszköz, akkor az újrahasznosítással segítenek rajta, nehogy az elektromos eszközök temetőjében landoljon. Ennek kapcsán három igen egyszerű, ám ezzel együtt nagyszerű iOS háttérképet kaptunk az almásoktól, amelyet a már említett aloldalon keresztül elérhettek.

Az ilyen és ehhez hasonló programok teszik azzá az Apple-t, akit ma a legtöbben ismernek. Az utóbbi évek folyamán egyre nagyobb mértékű lépéseket tettek annak értekében, hogy tevékenységeikkel valamelyest mérsékeljék az üvegházhatást.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!