Január 26-án tartja az Apple a 2016 Q1-es pénzügyi konferenciát

HusztiD 2016.01.05. 07:05 Apple 0 db 148

Screen-Shot-2016-01-04-at-9.03.52-PM-780x614

Hajnali órákban az Apple bejelentette, hogy kerek három hét múlva, azaz január 26-án tartják meg a 2016 Q1-es pénzügyi konferenciájukat. Mint azt megszokhattuk, ezen az eseményen fény derül az elmúlt három hónap, az októbertől decemberig tartó eladásokra és bevételekre. A konferencián általában a vállalat CEO-ja, Tim Cook és a CFO, Luca Maestri szokott részt venni.

A befektetőkőn kívül bizonyára sok embert érdekel, hogy hogyan zárta az Apple a karácsonyi időszakot. Vajon mennyivel sikerült ebben a negyedévben túlszárnyalni az okostelefon eladásokat? Illetve mennyire kavarta fel a állóvizet a novemberben megjelent iPad Pro? Ezekre a kérdésekre három hét múlva, kedden késő este kapjuk meg a választ. Vélhetően ezúttal sem derül fény az Apple Watch eladásokra, de az elkövetkezendő hetek folyamán úgyis jönnek az ismertebb szakértők elemzései.

windows-10-logo

Érdemes megemlíteni a Microsoftot is, hiszen a tegnapi nap folyamán nyilvánosságra hoztak egy pár érdekes dolgot. A redmondi vállalat nagyon izgatott, hiszen ők is rekordeladások elé nézhetnek tablet kategóriában. Immáron napi szinten 200 millió aktív Windows 10-es készülék van használatban, ugyanakkor fekete pénteken 40 százalékkal több ilyen készüléket aktiváltak a felhasználók.

Ti mit tippelnétek? Viszonyításképpen itt vannak a tavalyi adatok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!