Kis mennyiségben már berendelték az ötödik generációs Apple TV gyártását

HusztiD 2015.12.07. 13:49 Apple, Egyéb 0 db 171

og

Valamivel több, mint egy hónapja került hivatalosan piacra a negyedik generációs Apple TV, azonban a kaliforniai vállalat már ennek az utódján dolgozik. Sőt, olyannyira munkálkodnak rajta, hogy az Apple már berendelte azok kis mennyiségű gyártását a Digitimes értesülései alapján.

Az Apple beszállítói elvileg már limitált példányszámban gyártják az új masinát, amit 2016 elején már leszállítanak a vállalatnak. Ha igazak a hírek, akkor az új készülék egyik újítása egy erősebb processzor lesz, ami az információk szerint drasztikusan megnöveli a teljesítményt. Ennek és az új funkcióknak köszönhetően elvileg már nem lesz rá méltó kifejezés a set-top box. A produkcióért a Quantana Computer a felelős, akik az előrejelzés szerint 20 millió Apple TV-t szállítanak le jövőre.

Ebből ugyan sok minden nem derült ki, de érdekes ez a set-top boxos téma. Ez esetleg azt jelentené, hogy az Apple jobban megcélozza a játékosokat és inkább egy konzol szerű készülékké válik a következő Apple TV? Nem kizárt, de egyelőre ne éljük magunkat ilyenbe. Feltehetően jövőre kiderül!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!