Újabb infók az iPad Pro-ról

HusztiD 2015.10.30. 15:30 Apple, iPad 0 db 648

ipadpro_lifestyle-editing-print

A novemberi iPad Pro megjelenése előtt napvilágra került pár extra információ a gigantikus tablettel kapcsolatosan. Mint azt a szeptemberi eventen megtudhattuk, elsőnek az Apple TV jelenik meg az Apple kínálatában, melyet az újdonsült iPad Pro követ novemberben.

A közeli forrásokból kiderült, hogy az Apple már a hét elején megkezdte az AppleCare support csapatának a kiképzését, ahol az új iPad Pro volt a főszerepben. Továbbá a vállalat arra kéri a tréningben résztvevőket, hogy legkésőbb november hatodikáig, tehát jövőhét péntekig mindenki fejezze be. Ez azt jelentheti, hogy akár már november második hetében piacra dobhatják a táblagépet.

A második hír az Apple Pencil-ről töltéséről szól. Korábban már megtudhattuk, hogy másodpercek alatt tölthetjük, de az almások most egy új megoldással álltak elő. Lesz egy külön adapter, ami tulajdonképpen egy kétvégű, anya-Lightning egység lesz. Az egyik oldalába a kábelt csatlakoztatjuk, míg másikba a ceruzát. Ezáltal nem kell attól félni, hogy ha valaki a tableten át tölti, akkor hamar megrongálódik, illetve letörik. Pluszban az új megoldással hamarabb feltölthetjük az almás cerkát.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!