Itt a legújabb Instagram funkciók – megjelent a 7.0

UP 2015.06.25. 15:59 Apple, Egyéb 0 db 597

Az Instagram tegnap este új frissítéssel állt elő az iOS készülékekre. Az új funkciók között szerepel az újratervezett Explore fül és a továbbfejlesztett kereső. 

instagram-7-0_640x

A vállalat szerint az frissítéssel az alkalmazás közelebb hozza az Instagram közösségét és a világ éppen aktuális történéseit, máshogy mondva valósidejű élményt nyújt az új “now trending” tageknek és geotag adatoknak köszönhetően az Explore fülön belül.

Az új Explore funkciókkal elsőként Amerikában jelenik meg a program 7.0 verziója, ez tartalmazza az új keresőt is. Az új címkéző és geotag lehetőségeken felül a vállalat mostantól létrehoz emberek által összeválogatott gyűjteményeket konkrét témákra, személyekre, helyszínekre, amelyeken keresztül könnyebbé válik a keresés is.

Mostantól a Place Search-csel lehetőségünk lesz előre megtekinteni a nyaralásunk helyszínét, egy új éttermet vagy kedvenc zenei fesztiválunk legizgalmasabb pillanatait, még ha most nem is jutunk el személyesen. A Top Search pedig segíti az embereken, helyeken és címkéken keresztüli kutatást.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!