A Flint Centerben folytatódik a forgatás

HusztiD 2015.01.30. 15:53 Apple, Egyéb, Steve Jobs 0 db 167

Cupertino_Flint-Center

Lassan két hete annak, hogy a Universal Pictures megkezdte a hivatalos Jobs film forgatását az egykori vezérigazgató gyerekkori házában. Fontos részt játszott ez Jobs életében, hiszen innen indult el az egész Apple, ami mára már korunk legnagyobb számítástechnikai vállalatává nőtte ki magát. Kérdéses volt eddig az emberek számára, hogy hol folytatják majd a forgatást, azonban a 9to5Mac egyik olvasója beküldött egy pár képet, amelyen jól látható, hogy a Flint Centerre esett a választás.

Hogy miért fontos ez a helyszín? Aki esetleg nem olvasott volna Jobsról vagy az Apple-ről szóló könyveket, esetlegesen nem lenne otthon a témában, annak segítségként annyit elárulunk, hogy a korábbi vezérigazgató itt mutatta be a legelső Macintosh-t több, mint 30 éve, 1984. január 24-én. Megtudhattuk továbbá, hogy a Flint Centert jelenleg a Universal stábja árasztotta el, többek között pedig a régi, retrós almalogóval díszítették fel az épületet. Minden bizonnyal ez lesz a film második jelenete a három közül.

flint-center-steve-jobs-film-01

A hivatalos Jobs film forgatókönyvét Aaron Sorkin írta, amelyet Danny Boyle rendez. A hírek alapján a főszereplőt Michael Fassbender alakítja, Steve Wozniakot pedig Seth Rogen. A film háromszor harminc percre lesz bontva, hiszen egy-egy nagyobb esemény előtt mutatják be Steve Jobs utolsó perceit. Hogy mikor kerül mozikba a film, arról egyelőre nem szólnak a hírek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!