Steve Jobs garázsában kezdődött meg a forgatás

HusztiD 2015.01.17. 12:13 Apple, Egyéb, Steve Jobs 0 db 318

jobs-home-filming

Mióta bejelentették a hivatalos Jobs filmet, azóta folyamatosan hallhatunk róla, hiszen kezdetben több híres színész neve is felmerült a film szerepére, mint Leonardo DiCaprio vagy Christian Bale. A dolgok jelenlegi állása szerint Michael Fassbender alakítja Steve Jobsot, Seth Rogen Steve Wozniakot és Jeff Daniels pedig John Sculleyt. Az Aaron Sorkin által írt filmet Danny Boyle rendezi az Universal Pictures szárnyai alatt.

A Cnet legfrissebb információi szerint már megkezdődött a film forgatása. Méghozzá nem akárhol, hiszen Jobs egykori Los Altos-i házában, pontosabban annak a garázsban kezdtek el forgatni, ahonnan útjára indult az egykori két fiatal, Jobs és Wozniak párosa. Hogy pontosan mikor kerül vetítővászonra a film, azt egyelőre nem tudni, de már ez is egy jó hír, hogy megkezdték a forgatást, hiszen hónapokig csak egy helyben álltak, amikor még a Sonynál voltak a jogok. Vélhetően hamarosan többet hallhatunk majd a film kapcsán, mivel úgy tűnik, hogy a Universal nem ül egy helyben a babérjain.

Maga a film egyébként három harminc perces jelenetre fog oszlani, mindegyikben egy-egy fontosabb esemény előtt mutatják be az egykori vezérigazgatót, Steve Jobsot.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!