15 újabb partnerrel gyarapodott az Apple Pay

HusztiD 2015.01.26. 17:03 Apple, Egyéb, iPhone 0 db 266

applepaypassbook

Tavaly októberben, az iOS 8.1 megjelenésével az almások útjára indították a legújabb szolgáltatásukat, az Apple Pay-t, amellyel a mobil fizetőeszközök piacára kívántak betörni. Az indulás után nem olyan sokkal már megtudhattuk, hogy eléggé népszerű volt az első hetekben, majd novemberben is, végül kaptunk egy Gwen Stefani-s reklámot és egy Bank of America-sat is. Eközben sorra csatlakoztak az újabb és újabb pénzintézetek az új szolgáltatáshoz partnerekként – ezúttal is történt.

Az elmúlt napokban 15 újabb bank állt be az Apple Pay-t támogatók közé, így Amerika szerte már több, mint 45 partnert tudhatnak maguk mellett a kaliforniaiak, amely egészen nagy bizakodásra ad okot, lévén hogy csak októberben indult útjára a szolgáltatás. Ezúttal a következő intézetek csatlakoztak: A+ Federal Credit Union, Amegy Bank of Texas, America First Credit Union, Bethpage Federal Credit Union, California Bank & Trust, Connex Credit Union, Goldenwest FCU, Huntington Bank, KeyPoint Credit Union, Meijer Credit Union, National Bank of Arizona, Nevada State Bank, The Bank of Greene County, Vectra Bank, Zions First National Bank.

A legfrissebb információk alapján esélyes, hogy március környékén már Kanadában is útjára indítják az Apple Pay-t, fél éven belül pedig Anglia lehet a következő célpont. Hogy a világ többi országába mikor érkezik meg, arról egyelőre nem szólnak a hírek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!