Fél éven belül Angliában is elrajtol az Apple Pay

HusztiD 2014.12.30. 13:23 Apple, Egyéb 4 hozzászólás 341

apple-pay1

Nem egészen két hete számoltunk be róla, hogy a kaliforniai számítástechnikai óriás több országba is elérhetővé kívánja tenni a legújabb szolgáltatását, az Apple Pay-t. Nem csoda, hiszen a legutóbbi hírek alapján Novemberben a digitális vásárlások egy százaléka származott az Apple eljárásából. A mostani szóbeszédek alapján hamarosan már Angliában is elérhető lesz az új szolgáltatás.

A Telegraph legfrissebb értesülései egészen nagy bizakodásra adnak okot. A meg nem nevezett források azt állítják, hogy az Apple már tárgyal Anglia top bankjaival, hogy az októberben útjára indított Apple Pay-t tovább terjesszék az adott országba. Ha igazak az információk, akkor legkésőbb 2015 első felében már elrajtol az új mobilfizetési szolgáltatás Anglia szerte. Várható volt, hogy az almások tovább terjeszkednek idővel, így nyilván a nagyobb EU-s tagállamok sem maradnak majd ki a sorból a remélhetően nem olyan távoli jövőben. A kérdés viszont továbbra is az, hogy nálunk mikor kerül bevezetésre az Apple szolgáltatása.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

4 hozzászólás

 1. Tóth Kornél - 2014.12.30. 17:42

  Az ország kontra Goodfriend után nem sok mindenben bízok. Majd átjárunk osztrák “barátainkhoz”,aztán fizetünk majd vele,valamelyik mekiben Bécsben:D

 2. strucc007 - 2014.12.30. 18:40

  Már alig várom, h itt Bécsben elérhető legyen. Elég lesz csak egy mobil és go shoppin’ :)

 3. Apples - 2014.12.30. 20:15

  Annak fényében, hogy egy etikus hekker bemutata, hogyan lehet a kezünkrol keszul videó vagy képek alapjan (a celebeknek azt javasolta, hogy ezentúl kesztyűben integessenek ;) ) előállítható egy műújj lenyomat amivel azonosítható a Samsung fele es az Apple fele megoldás is – elobb nemi fejlesztésre lenne szükség – mondjuk, hogy legalabb azt is figyelje, hogy elo szovetrol van-e szo….szerintem.

 4. IPin sí - 2014.12.31. 12:34

  Magyarországon Akkord lesz, amikor Kolompár Gáspárnak is lesz bankszámlája :))

Szólj hozzá Te is!