Hamarosan érkezik az Apple Watch

HusztiD 2015.01.03. 10:57 Apple, Egyéb 3 hozzászólás 1 055

apple-watch1

A tavaly szeptemberben tartott iPhone 6 event nem csak az új telefonok bemutatásáról szólt, hanem a már nagyon régóta pletykált okosóráról, az Apple Watch-ról is. A majdnem egyórás bemutató keretein belül megismerhettük az óra főbb funkcióit, illetve pillantásokat vethettünk a kezelőfelületére egyaránt, amelyek alapján előzetesen elmondható, hogy egészen jóra sikerült. Ekkoriban az is elhangzott, hogy várni kell az új kütyü megjelenésére, hiszen az leghamarabb 2015 első negyedévében kerülhet piacra.

November végén az Apple frissítette az Apple Watch aloldalát, ahol temérdek új információt tudhattunk meg róla. Az este folyamán ismételten erre került sor, azonban most csak pár kisebb információt tudhattunk meg róla. Korábban még az szerepelt az Apple Watch aloldalán, hogy 2015-ben lesz elérhető, ezúttal pedig 2015 elejére módosítottak a dátumon. Ezek mellett feltűnt pár nevesebb európai ország neve is, ahol első körben megjelenik majd az óra: Anglia, Franciaország, Spanyolország, Németország és Olaszország. Egyelőre nincs hír több országról, vélhetően az óra esetében is több megjelenési hullámra számíthatunk, akár csak az iPhone 6 esetében.

A pletykák szerint nem kizárt, hogy az amerikaiak már február 14-ére megkaphatják a régóta várt okosórát, azonban az európai lakosoknak egészen márciusig kell rá várniuk. Hogy pontosan mi lesz ebből igaz, azt nehéz lenne jelen pillanatban megmondani, de legyünk türelemmel, hiszen már tényleg nem kell sokat várni, hogy ezek kiderüljenek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. TigerCat - 2015.01.03. 16:40

    Nem vágyom rá, de majd megnézem élőben is… Gondolom jól fog kinézni.

  2. Mr. Furko - 2015.01.04. 02:16

    Megint nem tudhattunk meg semmi, csak amit eddig is…

  3. Isti - 2015.01.04. 18:13

    Nekem nagyon tetszik és ugy jó ahogy van ,csak az árát mikor lehet majd megtudni??

Szólj hozzá Te is!