Pár új információ az Apple Watch-ról

HusztiD 2014.11.27. 12:58 Apple, Egyéb 0 db 438

Az Apple felhasználók egy része már izgatottan várja az Apple Watch megjelenését, ugyanis az eddigi információk szerint nem lesz rá panaszunk. Az iPhone 6 event folyamán a vállalat vezetői már bemutatták az okosórát, majd ennek keretein belül megtudhattuk róla a lényegesebb információkat. Ezek után folyamatosan kaptunk róla híreket, most viszont az Apple frissítette a termék aloldalát, amelynek köszönhetően újabb dolgokat tudhattunk meg róla.

Az este folyamán frissített oldalon három új menüpontot kaptunk: Timekeeping, New Ways to Connect és a Health & Fitness. A Timekeeping által lényegében teljesen személyre szabhatjuk magának az órának interfészét – már amikor azt rendes óraként használjuk. Összesen kilenc variáció közül választhatunk, ezeket a legapróbb részletekig személyre szabhatjuk. Például az óra mellett kijelzi az aktivitásunkat, a napfelkeltét és napnyugtát, a részvényeket vagy éppen az aktuális hőmérsékletet. Röviden és tömören: bármilyen számunkra fontos adatot megtudhatunk az óra segítségével.

A New Ways to Connect rólunk és a barátainkról szól. Általa küldhetünk kisebb rajzokat az ismerőseink számára, amelyet pár másodpercig láthatnak. Egy érintéssel jelezhetünk feléjük, hogy éppen rájuk gondoltunk, ugyanakkor ha kedvünk szottyanna hozzá, akkor az aktuális szívveréseinket is elküldhetjük a Taptic Engine segítségével. A Health & Fitness-nek köszönhetően a sportolni vágyóknak kedveznek, hiszen az méri, hogy mennyit mozognak egy nap, mennyit edzenek vagy éppen azt is, hogy mennyit állnak egy-egy napon.

További információkért érdemes ellátogatni az Apple Watch aloldalra, hiszen a programozók egy csomó új animációval bővítették az oldalt. Az eddigi, folyamatosan szivárogtatott információk alapján eléggé ígéretes lesz az Apple okosórája. Egyedül egy problémája lehet csupán: a készülék üzemideje, amely az eddigi pletykák alapján egyetlen napot bír ki.

Mennyire nyerte el az Apple Watch a tetszéseteket?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!