Az iDoki bemutatja: Nagy Adventi Ajándékajánló 3.

Skarp 2014.12.17. 18:14 Apple, Egyéb, Kiemelt hírek 0 db 579

Két hete érkezett meg karácsonyi ajándékajánlós sorozatunk első része, akkor öt általános felhasználású Apple-kiegészítőt javasoltunk ajándéknak, múlt héten pedig leginkább a JBL és a Harman/Kardon cégcsoport termékeit ajánlottuk a vájtfülűeknek. Webshopunk lassan egy hete üzemel, ismételten adunk pár ajándékötletet a kínálatból.

1. Griffin Adidas Universal Armband 2

adidasarmbanduniversal2

Zenét hallgatnál edzés közben? Szükséged van activity tracking funkciókra a telefonodból, de a súlya lehúzza a tréningnacidat? Az igazi futók és sportemberek a mínuszoktól sem torpannak meg, így akár karácsonyra is ideális ajándék lehet egy mindenféle iPhone-t befogadni képes, felkarra rögzíthető tok szerettünk telefonjához. Az Apple-ipari veterán Griffin és a sportóriás Adidas közös projektjének gyermeke a Universal Armband, aminek második, javított verzióját ajánljuk, fekete színben, 11990 forintért. Itt tudjátok feladni a rendelést.

2. Spigen Tough Armor Mini tok

spigen_tougharmor_mini

Szolíd, visszafogott elegencia és komoly védelem jellemzi a Spigen tokjait. Nem kivétel ez alól a cég iPad mini modelljeire tervezett Tough Armor Minije sem. Remek és időtálló választás lehet bárkinek. 15490 forintba kerül, két színben kapható nálunk. A feketéért ide kattints, az aranyszínűért pedig ide.

3. Yurbuds Focus 400 sportfülhallgató

yourbuds_focus400

 

A JBL hangminősége a sportosabb életmódot élőknek. TwistLock® technológiájának és a FlexSoft® Comfort Fit megoldásnak köszönhetően egészen biztosan a helyén marad, akármit is csinálunk, úgy hogy közben nem válik kényelmetlenné, ráadásul a rögzítő megoldások el is távolíthatóak ha épp nincs szükség rájuk. Ha már buzzwordöknél tartunk említést érdemel a Quik Clik™ is, ami könnyebbé teszi a szállítást és megakadályozza a kábelek összegubancolódását. A kiváló zajszűrés ebben a kategóriában alap, de említettük, hogy esőt és párát is bírja? 3 gombos mikrofonos vezérlőjével headszettként is funkcionál, iOS készülékeink vezérléséről már nem is beszélve. 13990 forintos áron, fekete színben kapható, ide kattintva.

4. Thule Sleeve for Macbook 13′ laptoptáska

thulemacbook13

A kezdeti fanyalgás ellenére már MacBook Airek tízmillióit használják világszerte. Mivel vékonysága miatt értelemszerűen sérülékenyebb is, szükség lehet komolyabb védelemre. A Thule bordázott, félkemény külső héja és szintén nedvességálló cipzárja kiválóan védi, belső elasztikus pántja pedig biztosan tartja készülékünket. Fekete színben kapható, 16990 forintért, itt.

Ráadásul most december 31-ig az IHUNGARY kuponkóddal 10 százalék lejön rendeléseitekből. A kedvezmény gyári Apple kiegészitőkre nem vonatkozik. A befejező adventi rész kedden érkezik az utolsó pillanatban eszmélők örömére.

 

 

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!