Még több elvárás az MFi program berkein belül

HusztiD 2014.12.12. 16:47 Apple, iPhone 3 hozzászólás 668

logitech-protection-plus-iphone-6-case

Az előző hónap végén már beszámoltunk, hogy az Apple tovább nyit a third party gyártók felé az MFi (Made for iPhone/iPad/iPod) program keretein belül. Ennek lényege, hogy ha a különféle gyártók megfelelnek az Apple kéréseinek, akkor azok megkapják a hivatalos MFi minősítést. Ez többek között arra jó, mert ezáltal a felhasználó egy sokkal jobb kiegészítőt kaphat, mint a piacon lévő többi, amely nem felelt meg ezeknek az előírásoknak.

Most ismételten frissült a program, ezúttal pedig a tokok gyártói vannak a középpontban. Ha valaki szeretné megkapni az Apple minősítését, akkor azoknak olyan eleget kell tennie az almások számára, amely által nagyban hozzájárulnak a készülék védelméhez. Egyik ilyen feltétel például az, hogy ha egy méterről leesik a telefon a járdára, akkor annak ne törjön be a kijelzője, illetve akárhogyan is esik, ne legyen baja magának a készüléknek. A másik dolog pedig az, hogy a tok és a kijelző között legyen legalább egy milliméteres hely hagyva, ezáltal ha a felhasználó arccal lefelé teszi le a telefonját, akkor az nem fog karcolódni semmilyen felületen sem, mivel a tok védi.

Az MFi program segítségével nem csak a tok, de a különféle kiegészítők gyártói is elnyerhetik az Apple tetszését. Ez azért jó, mert az ilyen termékeket biztonságosabban használhatják az emberek, lévén, hogy megfelelt a kaliforniai vállalat előírásainak, mint az, amely egyáltalán nem felelt meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Gabor - 2014.12.12. 23:00

    A 15e ft-os gyári apple bőr tok sem véd szinte semmit ha kijelzővel lefele esik le, mert a tok széle kb a kijelzővel egy vonalban van….

  2. kukcsi - 2014.12.13. 06:53

    ès ez hogy ide, lehet kapni egyebkent vastgabb muanyagbol olyan screen vèdöt ami a töres ellen mo, kb 25$ ert

  3. Vélemény - 2014.12.13. 09:58

    Kukcsi beszelni ujmadzsarrrr :)))

Szólj hozzá Te is!