Újabb nevekkel bővült az Apple Pay

HusztiD 2014.12.12. 15:08 Apple, Egyéb 2 hozzászólás 369

Október óta, mióta elrajtolt az Apple Pay, folyamatosan jönnek a jobbnál jobb hírek ezt illetően. Elsőnek megtudhattuk, hogy az első hetek alapján eléggé nagy népszerűségre tett szert a vásárlók körében. Ezek után nem olyan sokkal kiderült, hogy újabb bankintézetek támogatják az Apple szolgáltatását, majd a hét folyamán egy új reklámot is láthattunk, amelyet a MasterCard készített.

A mostani hírünk viszont újabb bizakodásra ad okot, ugyanis a múlthét óta újabb két bank állt az almások mellé. Mostantól a Fremont Bank és a NIH Federal Credit Union is hivatalosan alkalmazza az Apple Pay-t, így az ezt támogató bankok száma 23-ra gyarapodott. Korábban viszont még az is kiderült, hogy a szeptemberi bejelentés óta Amerika szerte 220 ezernél is több bolt bizalmát sikerült elnyerniük az almásoknak, amelyek száma azóta csendben gyarapszik tovább.

Remélhetően január folyamán kapunk egy újabb felmérést, melyből kiderül, hogy mennyire volt sikeres az Apple fizetési rendszere, hiszen vélhetően a Karácsonyi ünnepekre való tekintettel, többen fogják azt használni. Továbbá reméljük, hogy ha sikeres lesz, akkor jövőre már Európa nagyobb országaiba is bevezetik az Apple új eljárását.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. IPin sí - 2014.12.12. 15:14

    Ez itt nem hír. Az a hir amikor az otp elfogadja:))

  2. Boki - 2014.12.13. 12:10

    Meg az Erste :)

Szólj hozzá Te is!