2014-es toplista az Apple szerint

HusztiD 2014.12.09. 10:50 Apple, iOS 1 db 828

best-of-2014

Ahogyan azt már megszokhattuk az év vége közeledtével, a legtöbb blog, magazin vagy vállalat összeállítja az aktuális évi toplistáját. Így tett ezúttal az Apple is, akik most ismételten összeszedték az idei legjobb alkalmazásaikat, játékaikat, zenéiket és filmjeiket.

Az iPhone terén a legjobb alkalmazás díját az Elevate – Brain Training nyerte el, míg játékok terén a Threes! aratott nagy sikert a kaliforniaiak szemében. Ha az iPadet nézzük, akkor ott a Pixelmator volt a nyerő, míg játékok közül az igencsak kiemelkedőnek számító Monument Valley kapta meg az idei év játéka címet, amely még az idei WWDC-n is elnyerte az Apple Design Awards díjat.

Ami a zenét illeti, itt Beyoncé volt a legjobb előadó, akit Sam Smith követ legjobb újoncként. A 2014-es év legjobb albummal az Apple szerint Taylor Swift állt elő az 1989-cel, míg a legjobb zenét Iggy Azalea zsebelt be a Fancy című számával. A legjobb blockbuster a Galaxis Örzői volt, legjobb családi film kategóriában az Lego nyert, míg a műsorok terén a Fargo-t ismerték el az idei évben.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. jani_ka - 2014.12.09. 14:23

    Super

Szólj hozzá Te is!