Meguntad használt Apple cuccod?

iDoki 2014.09.04. 18:36 Apple, iDoki, Kiemelt hírek 0 db 4 293

Nem is használod és csak a helyet foglalja? Rossz és nem vitt rá a lélek, hogy megjavíttatsd, működésképtelenül pedig nem veszi meg senki? Az iDoki megszabadíthat terhedtől. Felvásárolunk mindenféle 2006 utáni iEszközt: működőt és kis hibást, régit és újat, kézi készüléket és számítógépeket, Mac-eket, MacBookokat, iPad-eket, iPhone-okat, iPod-okat és mindenféle egyebet. Pár fontos részletet azonban mindenképp érdemes tudnotok. Nem ígérjük, hogy mindent megveszünk. Ha valamire egyszerűen nincs szükségünk, teljesen használhatatlan állapotú vagy bizonytalan forrásból származik, azt sajnos nem áll módunkban felvásárolni.

Amennyiben a készülék működőképes, pár órás átvizsgálás után árajánlatot tudunk rá adni. Ha nem, akkor hosszabb időre nálunk kell hagyni, hogy átnézhessük és kideríthessük, hogy mi a gond. Ha megvan eldöntjük, hogy igényt tartunk-e rá és utána tudunk felvásárlási árat mondani. Mindkét kirendeltségbe vihetők a gépek, de a Budagyöngyébe vitt számítógépeket bevizsgálásra átvisszük a Dorottya utcába, így azokat célszerű inkább egyből odavinni. Javasoljuk, hogy ha nem vagy biztos abban, hogy felvásárolnánk-e vagy egyéb kérdésed van, írj az info@i-doki.com címre. Amennyiben nem vagy megelégedve az általunk felajánlott árral, van lehetőség bizományos értékesítésre is.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

iPhone, iPad és Mac Guru, minden szervizes ősatyja - Magasan képzett és több éves tapasztalattal rendelkező szervizcsapatunkkal vállaljuk Apple termékek teljeskörű javítását, kedvező díjakkal. (http://www.i-doki.com)

A hozzászólások lezárva!