A Your Verse reklám volt Robin Williams egyik utolsó munkája

Skarp 2014.08.12. 15:08 Apple, iPad, Kiemelt hírek 3 hozzászólás 566

Mostanra bizonyára már sokan értesültetek a szomorú hírről: a nagy nevettető, humorista- és színészzseni, az Oscar- és Golden Globe-díjas Robin Williams öngyilkos lett Tiburon-i otthonában. Minden bizonnyal mindenkinek megvannak tőle a kedvenc pillanatai, ki pörgős, improvizatív korai standupjait, ki gyermekfilmjeit, ki komoly témájú mozijait, ki pedig egyéb munkáit szerette. Az elismert komikusnak a nagyobb népszerűséget először az Egy úr az űrből c. szitkom hozta meg, s bár alapvetően humorista volt, színészi vénája is kiemelkedően erős volt.

Olyan legendás szerepekkel vonult be a filmtörténetbe, mint a Good Will Hunting Sean MacGuireje, a 200 éves ember Andrew-ja, a Hazudós Jakab címszerepe, a Jó reggelt, Vietnám Adrian Cronauerje vagy a Holt költők társaságá-nak John Keatingje. Ez utóbbi kifejezetten fontos, hiszen az Apple idén januárjában rajtolt iPad Air-t népszerűsítő Your Verse kampányához adta hangját, s a filmben elmondott legendás monológját ismételte meg az élet értelméről.

A film történetének és Williams sorsának fényében az egyébként is emlékezetes szpot még megrendítőbb erejűvé vált, ráadásul a legenda nem nagyon vállalt már munkákat halála előtt. Az, hogy az Apple leállítja-e a kampányt kegyeleti okokból, azt nem tudni, de nagyon valószínű, hogy igen. Kétségtelen, hogy ő maga hozzátette saját versét a világhoz. Nyugodjon békében.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

 1. iFan - 2014.08.12. 15:17

  R.I.P Mr. Williams.

 2. Tomi - 2014.08.12. 16:58

  A vilag egyik legjobb szinesze volt,nagyon szerettem mindig a jumanji jutott rola eszembe:)
  R.I.P.

 3. Darth - 2014.08.12. 19:30

  Utolsó filmje az éjszaka a múzeumban 3. RIP

Szólj hozzá Te is!