Gondok a 2011-es MacBook Air firmware frissítésekkel

HusztiD 2014.07.24. 12:40 Apple, Mac 0 db 245

Hetekkel ezelőtt az Apple már kiadott egy firmware frissítést bizonyos MacBook Air tulajoknak, hiszen pár esetben olyan problémák adódtak a felhasználók körében, hogy nem kapcsolt alvó állapotba a gép, miután lecsukták annak a fedelét. Ezúttal a 2011-es MacBook Air tulajoknak érkezett meg múlthéten a legújabb frissítés, azonban tovább bonyolódtak a problémák.

Pár felhasználó az Apple fórumain panaszolta el az új firmware adta problémáit. Volt olyan eset, akinek sikerült feltelepítenie a 2.9-es frissítést, azonban a gép meghalt. Telepítés után egy újraindítást kért a rendszer, majd az onnantól kezdve nem kapcsolt be. Volt olyan eset is, akinek már eleve nem sikerült frissítenie, hiszen valamiért nem engedte. Sőt, még olyan is volt, akinek sikerült ugyan telepítenie a 2.9-es firmware-t, azonban a Mac App Store nem működött megfelelően, majd mindig újra kellett telepítenie.

Aki az említett gépekkel rendelkezik, ám még nem frissített, annak azt ajánljuk, hogy ne tegye meg, hiszen az Apple még nem foglalt álláspontot a dologgal kapcsolatosan. Vélhetően hamarosan érkezik egy újabb kiadás, amely már ténylegesen is orvosolja a felmerülő problémákat.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!