Ígéretes újításokkal frissült a Yahoo Mail

HusztiD 2014.07.02. 15:28 Apple, Programok 0 db 372

Egy pár napja már beszámoltunk, hogy az Opera Mini fejlesztői kitettek magukért, ugyanis a legújabb frissítésbe temérdeknyi hasznos funkciót zsúfoltak bele. Körülbelül ugyanez a helyzet most a Yahoo Mail alkalmazásával is, hiszen az év elejei nagy frissítést követően most ismét kiadták annak egy újabb verzióját, mely sok hasznos fícsört rejt magában.

A tegnapi nap folyamán megérkezett a 3.1-es verzió iPhone-ra és iPad-re egyaránt, amely rengeteg újdonságot hozott el a Mail programba. Az eredetileg levelezésre kitalált alkalmazásban ezentúl szörfözhetünk a neten, megnézhetjük a sporteredményeket, megtudhatjuk az aktuális időjárást és további hasznos információk birtokába juthatunk általa. A Yahoo programozói egy új szekciót is hozzáadtak az alkalmazásukhoz, amely a digitális magazinok olvasóinak kedvez, így mostantól könnyen elérhetjük a Yahoo Food, Yahoo Beauty, Yahoo Movies, Yahoo Tech és a Yahoo Travel oldalakat. Ezekhez sajnos angol nyelvtudás szükséges, előreláthatóan pedig nem lesznek magyarul elérhetőek.

[app 577586159]

Az alkalmazás továbbra is ingyenes, így aki szeretne egy újabb mail klienst kipróbálni az nyugodt szívvel letöltheti azt az App Store-ból.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!