Olcsóbbak lettek az iPhone tokok az iDokinál!

Skarp 2014.06.25. 18:48 Apple, iDoki, Kiemelt hírek 0 db 2 529
Olcsóbbak lettek az iPhone tokok az iDokinál!

Szinte az összes tok kedvezőbb árú lett most az iDokinál, úgyhogy mindenképpen érdemes mostanság benézni hozzájuk. Az ő kínálatukból választottunk ki nektek ötöt az általunk legjobbaknak ítéltekből – érthető okokból elsősorban 5 és 5S készülékekhez valókat, de az árcsökkenés persze a korábbi modellekhez gyártott tokokat is érinti. Érdemes figyelni, mert a hírek szerint a kínálat hamarosan újabb közkedvelt modellekkel bővül majd.

1. Artwizz Bumper 5/5S (7490 Ft helyett mostantól 5490 Ft)


Klasszikus bumper típusú protektor, amely a lepattogások, karcok ellen védi hőn szeretett iPhone-unkat. Tartós műanyagból készül, s a kezelőszerveket is könnyedén elérjük. Elsősorban azoknak ajánlott, akik nem szeretik a klasszikus shell tokokat és az velük járó vastagodást.

2. Ozaki O!coat 0.3 Canvas 5/5S (7990 Ft helyett mostantól 6990 Ft)


A teljes körűbb védelem és a karcsú dizájn jegyében. Az elegáns vászonminta találkozása az Ozaki legvékonyabb sziluettjével, a végeredmény pedig szemet gyönyörködtető. Visszafogott mégis igényes külcsín.

3. Ozaki O!coat 0.3 Jelly 5/5S (5990 Ft helyett mostantól 4990 Ft)


Még alacsonyabb ár, vidámabb dizájn, rugalmasabb anyagok: ez a 0.3 Jelly. Kellemes matt felületkezelése és fiatalos, vibráló színei ellenére is visszafogottnak mondható dizájnja miatt mindenképpen ajánljuk a jól védő, de vékony tokok szerelmeseinek.

4. Griffin Survivor + Catalyst 5/5S (22900 Ft helyett mostantól 18900 Ft)


Itt a nyár, mindenki kiszabadul a természetbe, a víz mellé. Nem szívesen hagynád a parton szeretett készüléked? A már jól ismert ütés és porálló Survivor akár három méterig vízálló verziójával egy pillanatra sem kell elszakadnod telefonodtól, illetve a tolvajok miatt sem kell aggódnod. Megfelel az amerikai hadsereg szigorú MIL-STD-810 sztenderdjének. Ha nekik megfelel, talán neked is jó lesz, nem?

5. Spigen SGP Slim Armor 5/5S  (8490 Ft helyett 6990 Ft)


Hanyag elegancia, kiváló védelem és professzionális dizájn jellemzi. Nagy hangsúly került az 5/5S sarkainak és éleinek védelmére. Belső ütésálló gumirétegével és esztétikus, fémhatású külső műanyagborításával a tengerentúlon már nagy kedvencnek számít a Slim Armor.

Az iDoki nagyszabású tokakciójának csak töredékét teszi ki ez a pár darab, mindössze csak szerettük volna illusztrálni az árak csökkenését és némi útmutatást nyújtani a pont tokvásárlás előtt állóknak. A Dorottya utcai vagy a Budagyöngye Bevásárlóközpontban található boltjukba befordulva akár fel is próbálhatjátok, megtapogathatjátok, körbevizsgálhatjátok a tokokat, így téve könnyebbé a választást. iPhone javítása esetén a fenti tokok csökkentett árából további 10 százalék jön le.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A hozzászólások lezárva!