Vezeték nélkül tölthetjük majd az iWatch-csot

HusztiD 2014.05.31. 10:23 Apple, Egyéb 4 hozzászólás 918

Ismételten kezdenek szaporodni az iWatch-csot érintő szóbeszédek, hiszen a tegnapi nap folyamán már hírt adtunk a legújabb fejleményekről, melyek alapján kerekített formatervet kaphat az Apple okosórája. A mostani legfrissebb hírek szerint pedig egy igen hasznos funkció is belekerülhet az készülékbe, ugyanis a pletykák alapján vezeték nélkül tölthetjük majd azt.

A kínai média szerint a Luxshare belsősei beszéltek egy kicsit az almás óráról. A hírek alapján többek között ez a vállalat szállítja le az Applenek az alkatrészeket, melyeket a kaliforniaiak jóváhagyása után akár nagyobb mennyiségben is legyárthatnak. Ezen felül beszámoltak arról is, hogy az állítólagos okosóra vezeték nélkül lesz tölthető, azonban még azt nem tudni, hogy mennyit fog bírni egyetlen feltöltéssel.

A korábbi hírek alapján az iWatch az iOS 8 egyik fontos részét fogja képezni, hiszen az kompatibilis lesz a régóta emlegetett Healthbook-kal. Ezen felül pedig esélyes, hogy egy női illetve egy férfi változatban kerüljön a boltok polcaira, továbbá az sem kizárt, hogy zafírüveget kap majd azoknak a kijelzője. Hogy a hétfői WWDC alkalmával tesz-e valamilyen bejelentést az Apple az nem valószínű, de még esélyes, hogy idén megjelenjen a karóra.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

4 hozzászólás

 1. Tideus - 2014.05.31. 14:36

  Szerintem jó lenne, ha adnának egy kiegészítőt az iPhone -okhoz, amivel tölthetnénk az iWatch- csot ha az netán túlságosan lemerülne.

 2. Apples - 2014.06.01. 01:08

  Azert iPhone-rol tölteni iOrat nem tul életszerű…mivel, hogy a telefont naponta kell tölteni az órát meg csak nem…inkabb toltodjon mozgásra – mint mar régóta mas órák – ill. Bírjon ki jónéhány napot + legyen vezetek nélküli töltésen. Ha tudna wifin kommunikálni akkor akar nem is kellene ra USB.

  Amugy ez mit jelen? Egyszeruen nem tudom értelmezni:
  “az iWatch az iOS 8 egyik fontos részét fogja képezni, hiszen az kompatibilis lesz a régóta emlegetett Healthbook-kal.”
  ???
  Az iWatch hogy képezhetne fontos részét az iOS -nek? Egy hardver egy szofvernek???

 3. Sanyi - 2014.06.01. 14:15

  Én el tudnam kébzelni egy napelemes funkcioval mert nekem van egy casio oram es az nap elemes es ráadasul 7 honapot bir a fiokba ha nap eri egybol fel toltodik en meglatasom szerint ez jo megoldas volna

 4. Kerry - 2014.06.01. 21:45

  Apples!
  Ezt nyilván úgy értették, hogy az iOS 8 és az iWatch egy időben fog kijönni, mert az óra kommunikál majd a szoftverrel, jelen esetben a Healtbook-kal.
  Gondolom hasonlóan is fog működni, mint például egy pulzusmerő óra, csak nem egy weboldalon tudod majd megnézni az adatokat, hanem az iPhone-on a Healthbookban.

Szólj hozzá Te is!