Notifyr – iOS értesítések Macen

HusztiD 2014.05.22. 16:58 Apple, Egyéb, Programok 0 db 464

Az elmúlt napok folyamán egy egészen új alkalmazás bukkant fel az App Store-ban, mely a Notifyr névre hallgat. Már a nevéből nagyjából kiderülhet, hogy mire lehet az jó, hiszen az értesítéseket továbbítja telefonról Mac-re. Talán nem új az elképzelés, viszont mindenféleképp érdemes megjegyezni, hogy hasznos lehet az, amennyiben nem akarunk lemaradni az aktuális értesítéseinkről. A program iOS eszközök és Mac között működik Bluetooth LE segítségével. Ha megvásároljuk a programot, akkor ahhoz még ingyenesen le kell töltenünk annak a Mac-es változatát, hogy használni tudjuk. A Notifyr telepítése után beállíthatjuk, hogy a telefonunk milyen értesítéseket küldjön a gépünkre, így az kijelzi az új üzeneteinket, a nem fogadott hívásainkat vagy egy adott játék értesítését.

A Notifyr futtatásához legalább egy iPhone 4S-re lesz szükségünk amely iOS 7-et futtat, gépek terén pedig olyan Mavericks rendszerű masinákra, melyek támogatják a Bluetooth LE technológiát. A MacBook Airből és Mac Miniből legalább egy 2011-es modellre, míg MacBook Pro és iMac esetén 2012-esre van szükségünk. Ha pedig Mac Pro-val használnánk, akkor a tavaly frissített modell lesz az elengedhetetlen a használatához.

Notifyr - Receive iOS notifications on your Mac (AppStore Link) Notifyr – Receive iOS notifications on your Mac
Fejlesztő: Arnoldus Wilhelmus Jacobus van Dijk

Besorolás: 4+

Ár: 4,99 € Letöltés

Az alkalmazást az App Store-ból vásárolhatjátok meg 3.99 eurós áron, a Mac-es programot pedig a Mac App Store-ból tölthetitek le ingyenesen.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!