A svájci Swatch már felkészült az iWatch érkezésére

HusztiD 2014.05.05. 16:03 Apple, Egyéb 3 hozzászólás 805

Egyelőre nem tudni, hogy milyen hatással lesz az órák piacára az iWatch megjelenése, de sok gyártó már nem örül neki, hiszen régóta terjeng a pletyka, mely szerint még idén megjelenik az almás okosóra. Hogy pontosan milyen lesz, vagy mire lesz képes és hogy mennyibe fog kerülni, az egyelőre nem tudott, de ha az eddigi híreket vesszük figyelembe, akkor elsődlegesen az egészségi szintünket mérheti majd fel az iWatch.

A Swatch sem örül túlzottan a dolognak, azonban őket nem hatotta meg túlságosan a bejelentés előtt álló okosóra. A svájci székhelyű vállalat jelenleg arra törekszik, hogy valamilyen módon blokkolja az Apple által bejegyzett védjegyet, hiszen nekik is már van egy órájuk, melyet ISwach néven árulnak. A cég elmondta a Watsonnak, hogy felmérik, mely országokban szerepel az iWatch levédetve, majd megpróbálnak velük szembeszállni, mielőtt még az ténylegesen is megjelenne, hiszen nagyon hasonló a két termék elnevezése. Egyébként az Apple már több országban is bejegyeztette az okosórát, többek között Japánban, Mexikóban és Törökországban is egyaránt.

Hogy van-e értelme szembeszállni az Swatchnak az Applelel, az kérdéses, hiszen nem biztos, hogy megérné a belefektetett idő és pénz számukra mindösszesen egy 100 dolláros óráért.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

 1. THe0S - 2014.05.05. 17:54

  Nem értem miért kell állandóan ilyen kis felesleges harcokat vívni mindenkinek. Folyton csak keresik a kiskapukat hogy hol és mikor lehet a másik cégbe belekötni.

 2. Ibrick - 2014.05.05. 21:43

  Igazából nekik ez élet halál harc, mert, ha az iwatch olyan jó lesz amilyennek én gondolom, akkor nagy szarban lesz a swatch.
  A Rolex és társainak nem okoz akkora gondot, de a swatch nak igen.

 3. Krisz i5 - 2014.05.07. 18:30

  20 emberből 1 visel manapság órát a csuklóján. Aki visel, az ékszerként használja, és ezt nem fogja kiváltani semmilyen okosóra. Aki ilyet fog venni (ha egyáltalán valaha megjelenik), azok a fiatalok, meg a geekek. Szvsz a kettő nem különösebben konkurenciái egymásnak. Max. egy kis innovációra sarkallja az óragyártókat.

Szólj hozzá Te is!