Az Apple a legértékesebb milliárdokat érő vállalat

HusztiD 2014.03.20. 08:43 Apple, Egyéb 2 hozzászólás 494

A legújabb jelentésben a legértékesebb dollármilliárdokat érő amerikai vállalatokat rangsorolták. Összesen 500 márkát listáztak ki a kutatók, melyben minden híresebb cég helyet kapott. Meglepetésre talán nem került sor, ugyanis kedvenc cégünk, az Apple zsebelte be a dobogós lista első helyezettjét megelőzve ezzel a Google-t és a Microsoft-ot.

A legelső helyet kimagaslóan a kaliforniai almások vezetik, ugyanis a cég 104.6 milliárd dollárt ér, amit még csak meg sem közelítenek a többiek. A második helyre a Google-t rangsorolták, kiknek összértéke 68.6 milliárdra tehető, majd a harmadik helyre a redmondi Microsoft került a maga 62.8 milliárdjával. Összességében elmondható, hogy a top 10-es listát túlnyomóan a számítástechnikához fűzhető vállalatok nyerték meg, de a 10. helyezésre befutott a Coca Cola is, kiknek 33.7 milliárdra tehető az értékük.

A teljes listát egyébként itt találhatjátok meg. Okozott-e nektek meglepetést valamelyik cég rangsorolása?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Andras010 - 2014.03.20. 10:03

    Bocs, de ezek a hülye kérdések a cikkek végén kiakasztoak. Megértem, hogy a fórumot ösztönzitek ezzel, de van olyan cikk, aminek a végén egyszerűen nem lehet értelmes kérdést feltenni.
    Amúgy nem okozott meglepetést, mert életemben nem gondolkodtam még azon, hogy vajon melyik cég ér a legtöbbet. Engem a termékek minősége érdekel. Ezért is használok iphone-t. Apróbb hibáktól eltekintve teljesen rendben van.
    Bocs, h hosszú lett.

  2. The Count - 2014.03.20. 12:20

    Nem mert az első három helyben biztos voltam.

Szólj hozzá Te is!