SmartGlass lesz a Microsoft féle Game Center?!

HusztiD 2014.03.04. 18:48 Apple, Egyéb 2 hozzászólás 336

 

Anno 2011-ben jelent meg a redmond-i vállalat alkalmazása iOS és Android platformra egyaránt, a SmartGlass, mellyel az Xbox Live szolgáltatást szerették volna népszerűsíteni. Mivel nem igazán volt elterjedt a felhasználók körében, így a Microsoft most megpróbál ezen változtatni, ugyanis szeretné, ha legalább annyira kedvelnék a felhasználók a SmartGlass-t, mint az Apple Game Center-ét.

Hogy pontosan mit és hogy tervez bővíteni a vállalat a szolgáltatásokkal, azt egyelőre nem tudjuk biztosan, viszont az utóbbi időben egyértelmű jeleket adott a cég a fejlesztésekre. Például több olyan hirdetést adtak fel, ahová olyan embereket keresnek, akik értenek egyaránt a Windows, iOS és Android programozásához. Egyes pletykák szerint az is elképzelhető az MS akár integrálhatja magát a Live-ot az Apple, a Google illetve a saját rendszerein futtatott játékokba, hogy egy hasonló közösséget építsen ki, mint az Xbox-on. Ha pedig ezt meglépnék, akkor nekik is lenne egy Game Center-hez hasonló szolgáltatásuk, mely az Android-os, iOS-es és Windows Phone-os felhasználókat fogná össze.

Szerintetek mi lesz ebből? Vajon sikerül a Microsoft-nak ezt sikeresen megvalósítania idővel?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Balu kapitany - 2014.03.04. 19:02

    Hogyan kell letolteni magyarorszagon? Mert xbox one om mar van! Ugyertem trukkel az xbox one smartglass applikaciot?

  2. strucc007 - 2014.03.05. 06:49

    Én pl azt sem értem, mi a jó a game centerben, hisz alapvető dolgokra nem képes, mint pl ugyanazon játék sima és HD verziójában elért pontszámok szinkronizálása :( most sajnos külön kezeli mindkettő verziót :( számomra useless!

Szólj hozzá Te is!