Megjelent az OS X 10.9.2

HusztiD 2014.02.25. 20:05 Apple, OS X 1 db 757

Pár nappal ezelőtt kijött az iOS 6.1.6 és 7.0.6 frissítése, melyben az Apple javította az SSL-kapcsolatos ellenőrzését. Ekkor megindultak a találgatások, hogy miért nem jött ki vele egy időben az OS X update is, amely javítja ezt a problémát, azonban pár nap különbséggel végre ez is megérkezett egy kis extrával.

A programozók ezúttal több dolgon is javítottak, az SSL-en kívül. A FaceTime-on sikerült csiszolni egy keveset, hiszen most már nincsenek limitálva a ki és bejövő iOS hívások, ezen felül várakoztathatjuk is a hívott feleket. Az iMessages is javult egy fokkal, ugyanis mostantól blokkolhatjuk a nem kívánt üzenetek feladóit. Pluszba még helyrepofozták Mail és Safari alkalmazást egy kicsit, továbbá a VPN kapcsolatok megszakításán is sikerült javítaniuk.

A mostani javítás csak kisebb, ám de nem lényegtelen dolgokat tartalmaz az SSL javításon kívül, de ettől függetlenül ajánlott annak a frissítése.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. The Count - 2014.03.02. 14:30

    Na ez egy kalap szar! Aki teheti fel ne tegye!!! Leállt a Dreamweaver. Elvesztettem az admin jogaimat. Szar a air benne, és az e-mail is szarakodik.

Szólj hozzá Te is!