Ezekkel reklámozták anno az iTunes Store-t

HusztiD 2014.02.01. 11:25 Apple, iTunes 0 db 479

2003. április 28-án nagy reményekkel indult útnak az iTunes Store, amely azóta is páratlan népszerűségnek örvend. Az Apple-nek mára szokássá vált az aktuális termékeiket jobbnál jobb reklámokkal bemutatni, de ezelőtt 10 évvel sem volt ez másképp, csak éppen a reklámok minősége nem volt az igazi. Nézzük hát meg, hogy mennyit változtak a szokások egy évtized leforgása alatt.

Az első videóban, amely az iTunes Store első hivatalos reklámja, egy Sir Mix-A-Lot számot hallhatunk, amelyet Nick énekel el nekünk.

A következő zenét bizonyára többen ismerik. Az alábbi videóban a fiatal Jacob énekli el Eminem-től a Lose Yourself-et, amiért később az énekes beperelte az Apple-t.

Az első két videót az iTunes Music Store-on belül lehetett megtekinteni az Apple oldalán. Mindkét reklám 2004 decemberéig volt elérhető a honlapon, ám ezután már leszedték őket

A következő videóban már egy fokkal jobbra sikeredett, ahol Nava énekli a Jackson 5’s számát, az I’ll Be There-t.

Negyedikként Tyra adja elő nekünk Pink akkori nagy slágerét, a Get the Party Started-et.

Végülezetül a The Who számát hallhatjuk, a My Generation-t Floyd előadásában.

Ha megnézzük és összevetjük ezt az öt videót a mostaniakkal, akkor könnyedén rájöhetünk, hogy az Apple jó irányba ment el saját reklámaikkal, ahelyett, hogy kifigurázta volna önmagát.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!