Tíz százalékkal nőhetnek az iPad eladások az előző évhez képest

HusztiD 2014.01.24. 13:57 Apple, iPad 0 db 281

Mint minden pénzügyi negyedév végén, az Apple hivatalosan kiadja, hogy hogyan zárta az adott szakaszt. A következő negyedév a 2014 Q1 lesz, melyben az előző 3 hónap (október, november és december) eladásai, illetve az azokból származó bevétele fog szerepelni. Ugyan a kaliforniai cég még nem adta ki legújabb eredményeit, így az különféle elemzők megrakták a tétjeiket.

Ha megnézzük az első diagramot, akkor jól kivehetjük a Fortune magazin számításaiból, hogy az előző negyedév majdnem 25 millió eladott példánynál fog megállni, ami 10%-kal több eladott iPad-et jelent az előző év ugyanezen időszakához mérve. A második ábrán már a különféle híresebb elemzők számításai láthatóak, ami egészen megosztóra sikeredett, hiszen 21-től 28 millió tabletig terjednek az eladások. Ezeknek az elemzéseknek az átlaga valamivel több, mint 25 millió.

Azt, hogy milyenek lettek az előző negyedéves eladások még nem tudjuk, de hamarosan megtudhatjuk. Viszont érdekes lehet akkor visszaolvasni ezeket az elemzéseket, ugyanis nem egyszer tévedtek az elemzők és becsülték alá az almásokat.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!