iPhone-okhoz tervezett játékvezérlővel újítana a Razer is

Dan 2013.12.13. 18:26 Apple, iPhone, Kiegészítők 4 hozzászólás 835

A Logitech-féle megoldás után, iPhone-okhoz készített játékvezérlővel újítana a prémiumkategória illő, főként számítógépes perifériáiról elhíresült Razer is.

Kiszivárgott sajtófotón jelent meg a főként játékosok rétegét megcélzó termékeiről elhíresült japán óriásvállalat legújabb, kimondottan iPhone-okhoz tervezett analóg vezérlője.

A Kazuyo névre keresztelt kiegészítő az @evleaks birtokába került információk (és képek) szerint a konzoloknál is megszokott játékélményt nyújtja majd, – akárcsak a Logitech nemrég általunk is bemutatott kontrollere, – amely a jól ismert billentyűkön és irányítópadon túl, beépített hangszóróval kerülne a boltok polcaira. A markolatnak, illetve a vezérlőt borító speciális anyagnak köszönhetően biztonságos fogást nyújt, így garantáltan nem csúszik ki a kezünkből, méreteit tekintve pedig szinte bárhová magunkkal vihetjük.

Az oldal nemrég megjelentetett információinak fényében a Razer Kazuyo-ja pontos megjelenési dátuma, illetve ára sem ismert, ugyanakkor a várható leleplezés már egészen biztosan a jövő évre csúszik.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg az SZTE másodéves kommunikáció valamint mobil és közösségi média szakos hallgatója. Tech őrült és apple fanatikus. #wannabejournalist.

4 hozzászólás

 1. Cydie - 2013.12.13. 20:34

  Hát eddig eddig sem elég jó… Nincs bennük gumó, a Moga meg gagyi kínai áru látszatát kelti. Az árukról nem is beszélve… Persze San Andreas vagy Modern Combat-ot kipróbálnám rajtuk. Van valahol kiállítva Moga, hogy élőben is meg lehessen tekinteni?

 2. Apples - 2013.12.13. 20:55

  Dan, ebben a vezérloben mi az analóg? Vagy csak m jol latom? Nyomás érzékenyek a gombok vagy mi? Ha nem akkor ugyanúgy haszontalan mint a Logitech fele vezérlő.
  “iPhone-okhoz tervezett analóg vezérlője.”

 3. Cyber - 2013.12.14. 09:14

  Jogos…
  Sehol analóg kar. Egyre megbízhatatlanabb és szánalmasabb az oldal. Az iphone 5s-5c keynote óta vettem észre. Az a host nevetséges volt…

 4. Q - 2013.12.15. 17:58

  Mi ez a távirányító?

Szólj hozzá Te is!