PhotoFast i-Control: 4 az 1-ben multifunkciós kiegészítő

Tian 2013.11.11. 19:01 Apple, Kiegészítők 7 hozzászólás 825

A Stylebolttól kölcsönkaptuk a PhotoFast legújabb multifunkciós kiegészítőjét – így az elmúlt napokban nyomogattuk vadon – mely Bluetooth kapcsolaton keresztül egy igazi multifunkciós társa lehet iOS készülékünknek. Képzeljünk egy eszközt mely egyben vezeték nélküli billentyűzet, távvezérlő, távkioldó, és mint egy headset, hangszóró és mikrofon is egyben. Ez a PhotoFast i-Control.

Nézzük milyen jóságokra használhatjuk ezt a parányi kis eszközt:

Vezeték nélküli billentyűzet

Az i-Control egyik oldalán egy QWERTY billentyűzet foglal helyet, így a karaktereket akár innen is bevihetjük iOS készülékünkre miután Bluetooth-on kapcsolódott készülékünkhöz. A fizikai gombok kedvelőinek így a szövegbevitel sokkal egyszerűbbé válhat.

Távvezérlés

Az i-Control segítségével lehetőségünk nyílik távolról irányítani iOS készülékünket akár a zenelejátszás módban, akár a filmnézésnél. A navigációs gombok segítségével megállíthatjuk vagy elindíthatjuk a médiát, illetve előre és hátra lépegethetünk a listában, továbbá lehetőségünk van a hangerőt emelni, illetve csökkenteni.

Távkioldó

A navigációs résznél található hangerő gomb másik funkciója a távkioldó, így egy csoportkép esetén elég az iOS készülékünket elhelyezni egy stabil helyre, majd a többiekhez fáradva mi magunk exponálhatunk távolról, így senki sem marad le a képről.

Hands-free

Telefonhívásainkat az i-Controlon keresztül is fogadhatjuk, hiszen a készülék rendelkezik egy hangszóróval, illetve egy mikrofonnal, így míg a másik féllel folytatjuk a beszélgetést, addig a mobilkészülékünk is szabad, amin például egy találkozó megvitatása esetén azonnal az Apple vagy Goole Maps-en nézhetjük a megadott helyet.

Stereo Streaming

Az i-Control készülék egy 3,5 mm-es jack fejhallgató kimenettel is rendelkezik, így hozzákötve például az otthoni hangszóróinkat, iOS készülékünkről vezeték nélkül játszhatjuk le a zenéinket, anélkül, hogy bármit is össze kellene kötni.

Az i-Control Bluetooth 2.1 kapcsolaton keresztül kommunikál készülékünkkel nagyjából 10 méteres távolságig. Közel 400 óra készenléti időt, 20 óra telefonálást és 15 óra lejátszási időt ígér a gyártó. A töltéshez Micro-USB kábel szükséges és körülbelül 3 óra alatt éri el a teljes töltöttségi szintet a készülék. A termék megvásárolható a styleboltban mindössze 19980 forintért.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Korábban a Szifon.com cikkírója, majd 2012-től az iPhoneHungary csapat tagja. Szabadidejében előszeretettel tanulmányozza a fotózás és a videókészítés fortélyait.

7 hozzászólás

 1. Dudee - 2013.11.11. 19:38

  Ez komoly, hogy ennyibe kerul?
  Nekem kicsit konnyeb, mert az ipadot osszekapcsolom a mac minivel, es az ipadrol iranyitom a gepet, vagy a telefonomrol……
  Igaz tobbe kerult, de tobb a funkcio is amit tudok hasznalni….

 2. csab2 - 2013.11.11. 21:37

  Dudee: Nem igazán értelek, hogy mire gondolsz. Amiről te beszélsz és amire ez a kütyü való az két külön dolog.

 3. Staresz - 2013.11.11. 22:00

  Hm… Nemtudom mennyi jeletosege van de a reklamban meg IOS 6. akarmennyi volt

 4. TabletTarto - 2013.11.11. 22:24

  Én inkább a szép telefonomról telefonálók és nem egy távirányítóval.
  Sőt a telefonomat ki is tudom hangositani és mellette jegyzetelhetnek vagy amit akarok. Az Apple tv-nek van távirányítója tehát erre sincs szükség.

 5. Richard - 2013.11.12. 00:41

  Komolyan mondom ennek több értelmét látom mint azelőző cikkben lévő pendrivenak amiért majd 100ezret kértek el. Ezen a terméken most erősen gondolkodom :) csak a bluetooth-t nem csípem annyira.

 6. Dudee - 2013.11.12. 23:03

  Csab2, en most jelenleg a tavvezerlesre gondoltam hirtelen. Azt nem irtam, bocsi…. :(

 7. Szexuális Zaklatás Panda - 2013.11.13. 09:02

  Kövezzetek meg, de en ennek semmi ertelmet nem latom. Ez egy, a telefon felesleges hianyossagait kivaltasara hivatott eszkoznek tunik.

Szólj hozzá Te is!