Egér és trackpad támogatással frissült iOS-en az iMovie és iWork család

HusztiD 2020.04.06. 11:56 iPad 0 db 116

iPad-Pro-Magic-Keyboard-Dock

Március közepén dobta piacra az Apple az új iPad Prót, melyhez bejelentették, hogy hamarosan elérhető lesz a Magic Keyboard. A kiegészítő által lényegében egy laptopot varázsolhatunk a tabletből, hiszen a billentyűzet mellett egy trackpad is helyt kapott benne.

A napokban frissítette az Apple az iMovie és az iWork programcsaládot, melynek leírásaiban szerepel, hogy immáron támogatják az egeret és a trackpad-et. Lényegében mondhatjuk lassan azt is, hogy az Apple ezzel hivatalosan is elismerte, hogy kinőtte a tablet szerepét az iPad, s az alkalmazásait is folyamatosan optimalizálja, hogy a felhasználók minél többet hozhassanak ki belőle.

Apró frissítés ez csupán, azonban kíváncsian várjuk ezt követően is, hogy milyen irányba mennek tovább a fejlesztések. Szerintetek jó ötlet, hogy lényegében egy laptopot csinál az iPad Próból az Apple?

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!