Tim Cook a Twitteren

Dan 2013.09.22. 18:50 Apple, Tim Cook 1 db 357

Már meg is osztotta első csiripelését Tim Cook Apple-vezér, aki nemrég csatlakozott a közösségi mikro-blog szolgáltatáshoz.

Az új iPhone-ok megjelenése napján, szeptember 20-án csatlakozott a Twitter-hez Tim Cook is, aki rögvest meg is osztotta első tweet-jét, melyben a palo altoi Apple Store-ban tett látogatásáról számolt be. Első bejegyzését rögvest több ezren kedvelték, majd néhány óra elteltével már közel kétszázezer követői táborra tett szert az Apple-vezér. Cook még júliusban regisztrált a Twitter-re, azonban (vélhetően) első bejegyzése apropójának egy igazán méltó eseményt kívánt választani, így egészen szeptember 20-áig várt. Időközben a Twitter hitelesítette az Apple-vezér profilját, ezzel is jelezve azt, hogy valóban Tim Cook az aki használja.

 

Cook egyébként – ahogyan azt fentebb is írtuk – személyesen tett látogatást a kaliforniai Apple Store-ban az új iPhone-ok megjelenése napján, ahol a szemtanúk elmondása szerint meglepően közvetlenül viselkedett, rengeteget mosolygott, sőt több vásárlót kézfogással üdvözölt. Cook mellett később feltűnt a marketingért felelős alelnök Phil Schiller, valamint Eddie Cue, a vállalat internetes szoftverekért és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokért felelős alelnök is.

A bejegyzés alatt a vásárlók által készített fotókat tekinthetitek meg, ahogyan Tim Cook üdvözli az Apple Store-ba belépőket.

[juicebox gallery_id=”33″]

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg az SZTE másodéves kommunikáció valamint mobil és közösségi média szakos hallgatója. Tech őrült és apple fanatikus. #wannabejournalist.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Tila - 2013.09.23. 02:48

    Like a Boss

Szólj hozzá Te is!