Érkezik az újabb Star Wars játék a Konami jóvoltából

Dan 2013.08.23. 20:39 Apple, Játékok 1 db 879

Szeptember 4-én debütál a Csillagok Háború teljes univerzumát felölelő vadonatúj digitális kártyajáték iOS-re és Android-ra szánt változata, a Star Wars: Force Collection. Örömteli hír lehet a Star Wars rajongóknak a Konami nem régiben tett bejelentése, miszerint a japán videojáték-fejlesztő cég egy vadonatúj a Csillagok Háborúja univerzumán alapuló digitális kártyajáték fejlesztésén dolgozik, mely elsők között iOS-el operáló készülékekre lesz elérhető.

Az újdonsággal több mint 230 különböző karaktert, azaz hőst gyűjthetünk össze, majd az általunk meghatározott pakli összeállítása után, rögvest harcba indulhatunk más játékosok ellen, küldéseket teljesíthetünk, illetve számos hetente megrendezésre kerülő játékbeli eseményen is részt vehetünk, melyekért különféle bónusz jár majd. A játékban természetesen lehetőségünk lesz eldönteni, hogy Jedi, vagy pedig az erő sötét oldalán álló Sith-lovagként kívánunk harcba szállni.

A kiadó előzetes tervei szerint a Star Wars:Force Collection ingyenesen lesz letölthető iPhone-ra, iPod touch-ra és iPad-re, de a jelek szerint a Konami sem szeretne kimaradni a játékba épített vásárlásos megoldásból, így a Plants vs. Zombies 2-ben illetve mostanság sok más játéknál is alkalmazott IAP módszer vélhetően itt is visszaköszön majd.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg az SZTE másodéves kommunikáció valamint mobil és közösségi média szakos hallgatója. Tech őrült és apple fanatikus. #wannabejournalist.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. H.Attila - 2013.08.24. 00:20

    Én várom, mondjuk a warcraft kártyajátékot még inkább!

Szólj hozzá Te is!